2ª FASE / 4ª Jornada (Dissabte, 21-4-2012)

FC L'ESCALA 10 - CF B. L'EMPORDANET 0

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol / Jordi, Narcís, Biel, Didac.

Gols: 1-0 Joel (min. 3), 2-0 Joel (min. 6), 3-0 Aleix (min. 10) /Descans/ 4-0 Marcos (min.15) /Descans/5-0 Joel (min.26), 6-0 Joel (min.29), 7-0 Joel (min.30), 8-0 Oriol (min.33), 9-0 Joel (min.34) /Descans/ 10-0 Jordi (min.37).

Victòria en un partit espectacular del conjunt escalenc en el "Derbi"de la Categoria, davant un rival que s'ha vist superat des de la sacada inicial pel joc de toc i combinació dels anxovers, a part s'ha de remarcar tant la intensitat i concentració com la col.locació tàctica en el camp de l'equip de Pitu Batlle. L'Empordanet per la seva banda només ha gaudit de tres aproximacions a la porteria escalenca, això si han estavellat tres pilotes al pal. La primera ha estat al minut cinc de partit amb el marcador de 2-0, ha estat un gran xut creuat que quant tothom cantava gol s'ha estavellat al pal, les altres dues vegades han estat al darrer quart quan ja tot estava decidit, la primera d'elles ha estat un gran llançament llunyà que s'ha estavellat al travesser i l'ultima no ha estat de gaire perill ja que ha estat a la part exterior del pal en un llançament sense angle i molt fluixet.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol. Inici intensíssim dels costaners que no han donat cap opció a l'Empordanet, abans de marcar ja s'ha tingut opcions de marcar en una clara ocasió de gol. El primer gol l'ha marcat en Joel després de driblar un rival per acabar fent un molt bon xut creuat, el segon l'ha tornat ha marcar en Joel en un llançament de falta magistral que ha entrat pel mateix escaire i el tercer l'ha marcat l'Aleix en un espectacular i estratosfèric xut de llarga distància davant el qual no ha pogut fer res el bon porter visitant. Els visitants per la seva banda només han tingut un oportunitat de gol, amb el marcador amb un 2-0 han estavellat un xut al pal que no ha entrat per veritable mala sort.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Biel; Didac. La tònica del partit ha estat la mateixa, i al minut tres ha arribat el quart gol que l'ha marcat en Marcos en un gran xut després d'una assistència de l'Oriol. Aquest gol ha deixat el partit sentenciat si no ho estava ja, ja que els locals fins aquells moment han estat esplèndids, molt superiros i sense donar cap opció al rival.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Oriol. Sense cap mena de dubte ha estat el millor parcial en quan a joc ofensiu i efectivitat dels escalencs. El cinquè l'ha marcat en Joel després d'una extraordinària passada d'en Marcos en profunditat a l'esquena de la defensa visitant, executant una magnífica i suau vaselina davant la desesperada sortida del porter, el sisè i setè gols els ha fet en Joel finalitzant dues grans jugades col.lectives a passades d'en Marcos i l'Oriol. El vuitè l'ha marcat l'Oriol resolent molt bé un contra u davant el porter després d'una bona assistència de cap d'en Joel i l'ultim d'aquest període l'ha tornat ha marcar en Joel en un magnífic xut molt col.locat i a mitja altura des de la frontal de l'àrea.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Aleix, Iván; Biel, Joel, Jordi; Didac. En aquest parcial els anxovers no han baixat el ritme i tot i que només han perforat en una ocasió la porteria contrària  han desaprofitat nombroses ocasions de gol. El gol l'ha marcat en Jordi només començar el període amb un gran xut després d'una jugada col.lectiva. Al minut sis han entrat en Joan per l'Aleix, en Narcís per en Jordi i l'Oriol per en Joel.

En definitva, gran victòria del FC L'Escala en un partit memorable, que s'ha dominat en tot moment (de principi a final) no donant cap opció a l'equip contrari que poca cosa ha pogut fer davant l'allau de joc anxover. El resultat encara ha pogut ser més ampli però unes vegades el porter, altres la mança d'encert de cara a porteria i altres per mala sort no ha estat possible.