2ª FASE / 5ª Jornada (Dissabte, 28-4-2012)

CF BASE ROSES 2 - FC L'ESCALA 9

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Biel; Didac / Jordi, Narcís, Iker, Oriol.

Gols: 0-1 Didac (min. 2), 0-2 Biel (min. 9), 0-3 Didac (min. 11) /Descans/ 0-3 /Descans/ 0-4 Iker (min.27), 0-5 Didac (min.30), 0-6 Didac (min.32) /Descans/ 0-7 Oriol (min.37), 0-8 Jordi (min.39), 1-8 Alex (min.41), 2-8 Guillem (min.42), 2-9 Oriol (min.44).

Gran victòria en un un molt bon partit jugat per part dels escalencs davant un equip que aquesta Temporada ha quedat en segona posició al seu grup de la Lligueta de la 1ª Fase i que estava imbatut al seu terreny de joc i que com a visitant només ha perdut i per la mínma un partit contra el CE Llançà. El CF Base Roses a part dels dos primers minuts que ha pressionat als escalencs sense deixar-los passar de mig camp això si sense crear cap ocasió de gol, s'ha vist totalment superat per l'allau de joc dels anxovers i no ha tingut cap opció a guanyar el partit ja des de bon començament del match.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Biel; Didac. Inici intensíssim dels locals que han dominat els dos primers minuts de joc això si sense crear cap ocasió clara de gol. A partir del gol dels escalencs al minut  tres que ha marcat en Didac després de creuar molt bé la pilota davant la sortida del porter local després d'una molt passada a l'espai d'en Joel, han dominat en tot moment el període fent el seu habitual joc de toc i combinació. Abans de marcar el segon gols els anxovers van tenir varies ocasions per marcra, la primera un xut fluixet i centrat d'en Joel amb l'esquerra quan estava molt ben situat per marcar gol, un parell de sortides molt bones i ràpide del porter local i un xut potent d'en Biel que quan ja entrava es va estavellar al cos d'un defensa rosin, era el preludi del que seria el segon visitant. Va ser sense cap mena de dubte un autèntic golàs marcat per en Biel en xut molt potent i col.locat (va entrar per tot l'escaire) des de fora de l'àrea que va entrar com un obús despres d'una molt bona passada d'en Didac que va rebre d'equenes a porteria, es vagirar i va passar l'esfèrica a banda dreta cap en Biel. El tercer gol no va tardar gaire a arribar, el va fer en Didac després d'una típica cavalcada per banda dreta d'en Marcos (desfent-se de dos defenses) que va acabar assisitint en Didac, aquest va controlar l'esfèrica amb la dreta es va girar i va rematar a porteria amb l'esquerra en un molt bon xut creuat tambe sense cap mena de dubte un gol extraordinari. Els rosincs en aquest període s'han aproximat a les inmediacions de la porteria escalenca en un parell d'ocasions però no han arribat a xutar entre els tres pals ja que la defensa escalenca ha estat molt atenta hi ha abortat qualsevol possibilitat de xut rosinc.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Oriol. Període totalment dominat pels anxovers en el que ha faltat punteria de cara a porteria ja que no s'ha aconseguit marcar cap gol. Només començar començar el parcial els locals han tingut la ocasió de gol més clara fins llavors, ha estat un xut de falta directa una mica llunyana que com sempre l'ha llançat el seu jugador Guillem (l'any passat ens va fer dos gols de falta) però ha anat molt centrada i tova que l'Iker ha parat sense problemes, en tot aquest parcial els rosincs no s'han acostat a la porteria visitant. A partir de llavors els escalencs han passat a dominar el partit gaudint de diverses ocasions de gol encara que no s'ha aconseguit marcar cap gol, la primera ocasió  l'ha tingut en Jordi després d'un corner però no ha enganxat del tot bé l'esfèrica i el porter l'ha parat sense problemes, la segona ha estat un xut llunyà d'en Joan que ha estat a punt de sorprendre al porter després de que l'esfèrica botés a davant seu, la tercera ha estat una molt bona passada d'en Narcís al segon pal que l'Oriol no hi ha arribat per poc, la quarta ha estat un xut ras però un pèl fluix d'en Marcos que el porter ha parat sense massa problemes, la quinta l'ha tingut una altra vegada en Marcos després de desfer-se d'un parell de jugador ha xutat a porteria però el porter ha tornat a neutralitzar el xut, la sisena l'ha tingut l'Oriol però seu el xut creuat a sortir fora per poc arran de pal i la setena ha estat per en Joel que després d'etzibar un molt bon xut des de fora l'àrea l'esfèrica ha sortit fregant el pal esquerra de la porteria.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Joel, Iker; Didac. Els anxovers han seguit amb la mateixa tònica de joc, molt intesnos, dominant clarament i creant ocasions amb el rival totalment"groggy" ja que no ha creat perill en tot aquest període. Després que en Biel ha gaudit d'una molt bona oportunitat de gol que no ha entrat per poc, ha arribat el quart gol dels escalencs l'ha marcat l'Iker que ha estat molt atent i ha aprofitat un refús de la defensa per marcar de cap  a la sortida d'un corner. El cinque gol l'ha marcat un altra vegada en Didac amb un espectacular xut que ha entrat per tot l'escaire després de rebre una passada de l'Iker que havia "robat" la pilota a un defensa. Sense temps a la reacció local ha arribat el sisè també marcat per en Didac ha creuat molt bé l'esfèrica al fons de la porteria davant la desesperada sortida del porter rosinc després d'una bona passada d'en Joel, ha estat el quart gol d'en Didac que avui ha tingut un dia espectacular. Abans que finalitzés el període els visitants encara ha tingut dues clares ocasions de gol que no han pogut aprofitar per incrementar el seu compte golejador, a part d'un gol anul.lat per clar fora de joc.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Jordi; Oriol. Parcial en que els anxovers han tornat a ser superiors als rosincs però amb la diferència que aquests han marcat dos gols, el primer després d'una gran jugada inidividual i el segon en un espectacular xut des de mig del camp veient al porter escalenc lleugerament avançat, a part s'han aproximat en un parell d'ocasions a la porteria escalenca això si sense massa perill, incluent-hi un llançament de falta que ha sortir desviat per damunt del travesser. El setè gol escalenc l'Oriol només començar aquest parcial en un gran jugada individual en que s'ha desfet del seu marcador i ha etzibat un excel.lent xut, fort i arran de pal fent inútil l'estirada del porter local després d'una gran passada a l'espai d'en Marcos. El vuité gol l'ha marcat en Jordi amb un extraorinari xut a mitja alçada des de la frontal de l'àrea després que el conjunt escalenc iniciés la jugada des del seu porter i combinant des del darrera amb la pilota jugada. El nové i últim gol l'ha marcat l'Oriol i ha estat pràcticament calcat al seu primer gol, ja que també ha vingut precedit d'una gran passada, en aquest cas d'en Narcís. A part dels gols, els visitants també han gaudit d'un parell d'ocasions clares de gol. Al minut sis ha entrat en Didac per en Marcos.

En definitva, en un partit on el FC L'Escala ha demostrat el seu enorme potencial, gran victòria en un partit pletòric, magnífic, excel.lent ... jugat per part dels anxovers,  superant  una veritable prova de foc ja que el conjunt rosinc és un del capdaventers de la Lliga, en un partit que es presentava més difícil del que realment finalment ha estat.