2ª FASE / 1ª Jornada (Diumenge, 25-3-2012)

CF ESPLAIS "B" 2 - FC L'ESCALA 2
Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Iker; Oriol / Iván, Narcís, Didac.

Gols: 1-0 Joan (min.12) /Descans/ 1-1 Marcos (min.22) /Descans/ 1-2 Iker (min.31) /Descans/ 2-2 Cristian (min.37).

Empat just al Municipal de Castelló en un partit molt difícil pels escalencs davant un gran equip. El CF Esplais a part de ser un equip molt físic ha demostrat tenir un concepte molt clar del joc ofensiu que ha de practicar, aprofitant la velocitat de la seva banda esquerra. Els anxovers han intentar portar el pes del partit com sempre fan però no ha pogut imposar el seu joc, el partit ha estat de domini altern amb molt de joc al mig del camp i amb poques oportunitats de gol per equip, ja que cadascun n'ha gaudit de tres a part dels dos gols que han fet. Als darrers instants del partit qualsevol equip podia haver guanyat perquè han tingut una oportunitat per banda que no han sabut aprofitar.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Iker; Oriol. El gol ha arribat a la darrera jugada d'aquest període, ha estat una jugada de força del jugador castelloní que després de passar a un defensa escalenc més per potència que per tècnica ha etzibat un fort xut que en Joan ha aconseguit desviar però no suficientment per evitar que la pilota entrés a la porteria escalenca amb empentes i rodolons, l'Aleix després d'una gran correguda ha estat a punt d'evitar el gol però al final no hi ha arribat per poc.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Jordi; Didac. L'empat visitant ha vingut després d'un llançament de corner des de la banda esquerra, un defensor local al intentar desviar la pilota ha enviat l'esfèrica al travesser de la porteria el refús l'ha engaltat en Marcos tal com venia però un defensor ha tret la pilota sota la mateixa linia de gol i el segon refús ja no l'ha desaprofitat en Marcos que marca gol amb un molt bon xut, a mitja altura, fort i col.locat.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. El segon gol escalenc que els donava avantatge en el marcador, ha començat en una molt bona recuperació de pilota d'en Marcos, tot seguit assisteix a l'Oriol que fa una passada a l'espai per l'Iker, aquest després d'avançar uns 10 metres amb l'esfèrica controlada i quan ja semblava que s'havia quedat sense forces per treure quelcom de positiu de la jugada, etziba una gran xut creuat des de la frontal de l'àrea que entra enganxat al pal esquerra de la porteria castellonina.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Aleix, Jordi; Didac, Marcos, Biel; Oriol. L'empat definitu ha vingut només fer la sacada inicial d'aquest parcial, passada a l'espai a la banda esquerra que ha permés una internada molt ràpida de Crisitian que després d'una molt bona auto-passada ha resolt molt bé davant l'Iker amb un xut enganxat a la base del pal dret de la porteria escalenca. D'aquí al final del partit molta lluita i entrega per part dels dos conjunts amb molt migcampisme i domini altern, amb un parell d'ocasions pels locals i una de claríssima pels anxovers a l'últim minut que no ha estat gol per veritable mala sort. Al minut set ha entrat en Narcís per en Biel.

En definitva, molt bon partit per part del dos equips en un duel molt físic tant per les dimensions del camp com per l'intensitat i entrega dels dos conjunts. Empat just en un partit que en els darrers instants podien haver guanyat qualsevol dels dos equips.
*Avui no s'ha pogut enregistrar el partit en vídeo perquè el Càmara habitual no ha assistit al partit.
ENHORABONA PEL TREBALL REALITZAT EN AQUEST PARTIT!!! PERQUÊ SI L'EQUIP NO HAGUÉS ESTAT CONCENTRAT I INTENS, SEGURAMENT NO S'HAGUÉS PUNTUAT. SEGUIU AIXÍ!!! VISCA L'ESCALA !!!