14ª Jornada (Dissabte, 17-3-2012)

CE SALLE FIGUERES 2 - FC L'ESCALA 7

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol / Jordi, Narcís, Biel, Didac.

Gols: 1-0 Luís (min.5). 1-1 Oriol (min.8) /Descans/ 1-2 Didac (min.23) /Descans/ 1-3 Oriol (min.25), 1-4 Narcís (min.31), 2-4 Arnau (min.36) /Descans/ 2-5 Joel (min.40), 2-6 Didac (min.41), 2-7 Joel (min.42).

Gran victòria de prestigi dels escalencs, que sense cap dubte ha estat més difícil del que pot indicar el resultat final davant un molt bon equip, en un camp que degut al seu mal estat ha deslluït l'espectacle ja que tots dos equips s'han vist perjudicats per executar el seu joc habitual de toc i combinació (tots dos conjunts sempre han intentat jugar la pilota a pesar del mal estat del terreny de joc). Partit difícil pels escalencs que han tirat endavant a part de per la seva qualitat, per la seva entrega, intensitat i caràcter.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol. Inici de partit sense que cap dels dos equips portés l'iniciativa en el joc, potser els blaugranes dominaven lleugerament ja que el joc es desenvolupava majoritàriament a prop de la porteria de La Salle, això si sense que els visitants gaudissin de cap ocasió de gol, ja que quan els anxovers s'acostaven a la porteria local la defensa figuerenca que estava molt ben col.locada i jugava amb molta intensitat i seguretat abortava qualsevol possibilitat de que els costaners creessin algun perill a la seva porteria. De fet el primer xut a porteria l'ha fet La Salle al minut quatre, ha estat un xut llunyà i fluixet que no ha inquietat al porter visitant. El primer gol del matx ha arribat al minut cinc, i ha significat l'1 a 0 pels figuerencs que han aprofitat una pilota "suelta" vora de l'àrea per etzibar un espectacular xut de fora l'àrea davant el qual no va poder fer res el porter escalenc. A partir de llavors els costaners han passat a dominar clarament el partit, abans d'aconseguir l'empat han gaudit de dues clares oportunitats per fer-ho. L'empat que ha arribat al minut 8, ha vingut precedit d'una aproximació a la porteria figuerenca en que el porter local ha rebutjat la pilota com ha pogut, la defensa ha estat atenta per treure el perill de la seva àrea però els escalencs han recuperat la pilota mitjançant una molt bona pressió, tot seguit en Marcos ha fet una bona passada que ha aprofitat l'Oriol definint molt bé davant la sortida del porter. D'aquí al final del període domini aclaparador del FC L'Escala que ha buscat el gol que li donés avantatge en el marcador, de fet ha gaudit de quatre ocasions molt clares de gol que no han sabut aprofitar.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Biel; Didac. Igual que a l'inici del primer parcial lleuger domini escalenc, però bàsicament partit igualat i joc imprecís i molt intens, encara que en aquest cas ha estat durant tot el període. Pel que fa a les oportunitats de gol dues per la Salle una falta directa molt ben llançada que no ha entrat per ben poc i un xut de dins l'àrea que ha parat molt bé l'Iker per la seva banda els escalencs n'han tingut tres a part del gol que ha arribat a manca d'un minut perquè acabés el parcial i que l'ha marcat en Didac després d'estar molt atent i aprofita-se d'un rebuig del porter local després d'un molt bon xut d'en Marcos per introduir la pilota al fons de la porteria local.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Iker; Joan, Jordi; Narcís, Joel, Biel; Oriol. Parcial totalment dominat pels escalencs que han desplegat el seu espectacular i habitual joc al que només l'hi ha faltat l'encert de cara a porteria, davant el qual ben poca cosa han pogut fer La Salle. Pel que fa els escalencs, hant tingut cinc ocasions clares de gol per ampliar l'avantatge sense contar els dos gols que han marcat, els escolars per la seva part han marcat en la única oportunitat de gol que han tingut, ha estat l'Arnau que ha marcat després d'un bon llançament de falta. El tercer gol visitant l'ha marcat l'Oriol després de creuar molt bé la pilota davant la sortida del porter figuerenc després d'una molt bona assistència d'en Joel i el quart que donava la tranquilitat als costaners ha vingut a través d'una bona sortida de pilota escalenca, bona sacada de porteria de l'Iker a l'Oriol que rep la pilota entre línees després d'un molt bon moviment i la posterior excel.lent passada a l'espai que ha resolt molt bé en Narcís davant el porter local.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac. El partit ha seguit amb la mateix tònica que al tercer parcial, domini escalenc fent el seu habitual joc de toc i combinació creant nombroses ocasions de gol. Abans de fer els tres últims gols que han vingut seguits, el FC L'Escala ha tingut cinc ocasions de gol. El cinquè gol l'ha marcat en Joel que ha marcat a porta buida després de driblar al porter i a un defensa figuerenc. El sisé l'ha fet en Didac al aprofitar un rebuig del porter després d'un xut que ell mateix havia fet després d'una gran passada d'en Marcos i el setè i definitiu l'ha marcat en Joel a porta buida després d'haver driblat al porter i a un defensa aprofitant una altra gran assistència d'en Marcos, la quarta en el partit d'avui. Després del setè gol els anxovers encara han gaudit d'un parell d'ocasions de gol per ampliar l'avantatge. La Salle per la seva banda no ha inquietat la porteria escalenca en tot el període. Al minut sis han entrat l'Oriol per en Joel i en Jordi per l'Iker.

En definitva, excel.lent partit el disputat pels escalencs, en un camp a on molt pocs equips treuran quelcom de positiu. L'equip segueix entrenant molt bé i això es reflexa en el seu joc el dia dels partits en que el joc combinatiu, col.lectiu i de molt bon posicionament en el camp, l'equip està en una clara projecció i millora. La Salle per la seva banda ha posat les coses molt difícils als dos primers quarts però després no ha pogut fer res davant el gran joc desplegat pels escalencs, a remarcar que fins al darrers minuts de partit, els figuerencs no han donat el partit per perdut.

NENS, ENHORABONA PEL TREBALL DELS DOS ÚLTIMS MESOS, SEGUIU AIXÍ !!! FORÇA L'ESCALA !!!