18ª Jornada (Diumenge, 11-3-2012)

FC L'ESCALA 19 - FE FIGUERES 3

Alineació: Iker; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Jordi; Didac / Biel, Sergi.

Gols: 1-0, 2-0, 2-1, 3-1 /Descans/ 4-1, 5-1, 6-1,7-1, 8-1, 9-1, 10-1 /Descans/ 11-1, 12-1,13-1, 14-1, 15-1 /Descans/ 16-1, 17-1, 18-1, 18-2, 18-3, 19-3

Golejadors: 4 Marcos, 4 Jordi, 3 Iker, 3 Biel, 2 Didac, 2 Narcís, 1 Joan.

En un matí assoleiat i amb una temperatura alta per la època de l'any que ens trobem, victòria espectacular i amb molt bon joc combinatiu i d'equip dels escalencs en un partit sense història davant un rival que tal com indica el resultat final és molt inferior i que en tot moment s'ha vist superat malgrat les importants baixes que el conjunt escalenc presentava en el partit d'avui. Avui ha reforçat l'equip en Sergi de l'equip Prebenjamí 2º any que ha fet un excel.lent partit.

Avui hem començat jugant amb: Iker; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Didac.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Sergi, Jordi; Biel, Marcos, Iker; Didac.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Sergi, Iván; Narcís, Marcos, Biel; Iker.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Joan, Iván; Narcís, Jordi, Biel; Didac. Al minut sis ha entrat en Sergi per en Jordi.

En definitva, victòria espectacular dels anxovers en un partit sense història i de clar domini escalenc.

*Avui lamentablement no s'ha pogut enregistrar el partit en vídeo perquè el Càmara habitual estava de vacances.