17ª Jornada (Diumenge, 4-3-2012)

FC L'ESCALA 8 - AE ROSES 1

Alineació: Iker; Joan, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Oriol / Aleix, Iván, Narcís, Didac.

Gols: 1-0 Joel (min.8), 2-0 Oriol (min.10) /Descans/ 3-0 Joel (min.19), 3-1 (min.22) /Descans/ 4-1 Marcos (min.25), 5-1 Biel (min.27), 6-1 Marcos (min.29), 7-1 Jordi (min.31) /Descans/ 8-1 Joel (min.45).

En una matinal d'hivern assoleiada i amb bona temperatura, molt bon partit tant en el joc combinatiu com en el posicionament i victòria merescuda dels escalencs, encara que pot ser un pèl massa àmplia ja que els rosincs han desaprofitat vàries oportunitats clares de gol que han neutralitzat molt bé els dos porters escalencs, s'ha de remarcar que els visitants sempre han intentat sortir amb la pilota jugada i han estat l'equip de la Lliga que més ocasions de gol han creat en un partit a la porteria escalenca.

Avui hem començat jugant amb: Iker; Joan, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Oriol. Primers minuts del partit amb domini escalenc però sense crear ocasions molt clares de gol, per la seva banda els rosincs no ha passat pràcticament de mig camp però s'ha defensat amb molt ordre i intensitat. El primer gol escalenc no ha arribat fins al minut vuit, ha estat en un excel.lent contraatac local, després d'una refús d'en Marcos l'esfèrica ha arribat a l'Oriol que ha iniciat el contracop amb una molt bon conducció acabant amb una excel.lent passada a l'espai que en Joel ha finalitzat molt bé amb un fort xut al primer pal després d'haver fer una magnifica desmarcada. Després del gol el FC l'Escala ha seguit dominant però ha incrementat la pressió sobre la porteria visitant gaudint de tres ocasions molt clares de gol per incrementar el marcador. El segon gol ha arribat al minut deu, en en un llançament de corner assajat, en Marcos ha jugat a la curta per en Joel que després d'amagar la passada cap al mateix Marcos ha guanyat la línia de fons per acabar fent la passada de la "mort" que ha rematat al fons de la xarxa l'Oriol rematant creuat molt de bé de primeres fent inútil l'estirada del bon porter rosinc. Al darrer minut ha arribat la primera oportunitat de gol dels visitants però l'Iker l'ha neutralitzat fent una excel.lent parada.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Didac. Els primers quatre minuts d'aquest parcial ha seguit amb la mateixa tònica que en el primer, domini escalenc sense acostar-se amb perill a la porteria de l'AE Roses. A diferència que al primer període els visitants han gaudit de la primera ocasió de gol, ha estat al minut quatre després d'una magnífica jugada de combinació s'han plantat davant la porteria local però en Joan amb una excel.ent parada ha evitat el gol, el refús posterior ha propiciat un nou xut rosinc que la defensa escalenca ha refusat sobre la mateixa línia de gol. Després els escalencs s'han espavilat i han pressionat de valent als visitants gaudint d'un parell d'ocasions de gol. El tercer gol l'ha marcat en Joel al minut set després de transformar un penal que havien comés sobre ell mateix. Despres del 3 a 0 els rosincs han estat un minuts KO i els escalencs ho han aprofitat per prémer l'accelarador i gaudir de tres ocasions clares de gol per ampliar l'avantatge en el marcador. Però quan pitjor ho estava passant l'AE Roses han aconseguit marcar després d'una molt bona jugada individual.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Iker; Oriol. Sense cap mena de dubte ha estat el millor període jugat per part dels escalencs, amb un joc ràpid i combinatiu espectacular han desbordat una vegada darrera l'altra la bona defensa rosinca. Ja al primer minut ha arribat el quart gol que ha marcat en Marcos aprofitant una série de rebots a l'àrea visitant, creuant molt bé l'esférica al fons de la xarxa. El cinquè gol ha arribat al cap de dos minuts, l'ha marcat en Biel entrant a la rematada molt atent al segon pal després d'una estratòsferica jugada combinativa que ha s'ha iniciat amb la sacada de porteria d'en Joan i en la que ha intervingut gairebé tot l'equip. El sisè ha estat novament fruit d'una magnífica jugada col.lectiva que ha tornat a ser iniciada en la sacada de porteria i en la que ha intervingut la majoria de jugadors escalencs i l'ha finalitzat en Marcos etzibant un espectacular xut des de fora l'àrea que ha entrat pel mateix escaire. El setè gol l'ha marcat en Jordi després de robar ell mateix la pilota, ha driblat dos defensors i ha definit molt bé davant la sortida del porter, sense cap mena de dubte també ha estat un gol magnífic. A part dels gols els anxovers encara han gaudit de tres ocasions clares de gol. Per la seva banda, els visitants han gaudit de dues bones ocasions per marcar, la primera s'han plantat en un contra un davant el porter local però han llançat la pilota fora per poc i la segona després d'un llançament de corner han etzibat un molt bon xut creuat que en Joan ha refusat molt bé quan gairebé tothom cantava gol en la que ha estat la darrera jugada d'aquest quart.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Didac. El parcial ha començat amb dues ocasions de gol claríssimes de l'AE Roses, han estat dos un contra un dels davanters visitants que ha neutralitzat l'Iker amb dues parades escel.lents. Després d'aquest dos ensurts, els locals s'han tret la son de les orelles i han tornat a portar el pes del partit dominant al rival amb el seu habitual joc de toc i combinació i desaprofitant fins a tres ocasions de gol molt clares dos d'elles han vingut precedides de dues jugades combinatives iniciades en la sacada de porteria i que no han finalitzat en gol per veritable mala sort. El vuitè gol l'ha marcat en Joel al desfer-se de un defensa i del porter a l'interior de l'àrea i creuant molt bé la pilota al fons de la xarxa després d'aprofitar una passada enrera d'en Narcís que ha arribat gràcies a la magnifica pressió realitzada pels conjunt escalenc. D'aquí al final del partit una ocasió de gol per a cada equip, la dels visitants ha arribat en el llançament d'una falta indirecta en que després d'estavellar l'esfèrica a la tanca escalenca, han aprofitat el refús per engaltar un molt bon xut creuat que l'Iker ha tornat a parar quan ja tothom donava el gol per fet.

En definitva, bon partit el jugat pels escalencs tant en el joc combinatiu com en el posicionament en el camp davant un equip que la seva posició a la Taula Classificatòria pot enganyar ja que sempre intenta jugar la pilota, te dos-tres bons jugadors i a més ha estat l'equip de la Lliga que més ocasions de gol ens ha creat encara que no les ha sabut aprofitar.