16ª Jornada (Dissabte, 25-2-2012)

CF ESPLAIS 1 - FC L'ESCALA 7

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Didac / Iván, Narcís, Oriol.

Gols: 0-1 Joel (min.1) /Descans/ 0-2 Joel (min.14), 1-2 Xavi (min.21), 1-3 Oriol (min.22) /Descans/ 1-3 /Descans/ 1-4 Oriol (min.38), 1-5 Oriol (min.40), 1-6 Joel (min.45), 1-7 Joel (min.46).

Victòria justa i merescuda que inclús es pot considerar curta pels mèrits apuntats pels escalencs en un partit importantíssim perquè ens enfrontavem a un equip que només havia perdut un partit en tota la Lliga, precisament també contra nosaltres a la primera volta. Molt bon partit del FC l'Escala fent el seu joc habitual de toc i combinació, no donant cap opció al rival ja des del principi del partit ja que als 20 segons ja s'havia avançat en el marcador. El castellonins mai han tingut opcions per obtar a la remuntada ja que només s'han acostat a la porteria escalenca en un parell d'ocasions i sense massa perill.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Didac. Els anxovers han sortit al terreny de joc molt concentrats i a per totes, això ha quedat clar des de bon principi ja que als vint segons i després de robar l'esfèrica a la defensa castellonina en Joel ha inaugurat el marcador mitjançant un bon xut i després d'haver driblat a un defensa. A la resta del període els escalencs han estat els amos i senyors de la pilota i per tant del partit, això si només han gaudit d'un parell més d'ocasions de gol per ampliar la diferència en el marcador. Els locals per la seva banda no s'han acostat a la porteria escalenca.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol. Parcial que ha seguit en la mateixa tònica que en el primer. Els visitants han ampliat el marcador mitjançant en Joel que ha marcat en un molt bon xut creuat després de desfer-se de dos defensors. Els locals estaven totalment KO i els costaners seguien imposant la seva llei, després que els escalencs malaguanyessin fins a tres oportunitats claríssimes de gol ha vingut el gol del CF Esplais en la única aproximació a la porteria escalenca fins llavors. Quan molta gent pensava que els escalencs podien acusar el "cop", res més lluny de la realitat ja que només fer la sacada de centre excel.lent jugada d'en Joel per la banda esquerra en la que després de driblar a dos defenses ha fet la passada de la mort que ha rematat molt bé l'Oriol al fons de la porteria. D'aqui al final del quart els costaners encara han gaudit d'una molt bona oportunitat per ampliar l'avantatge però el porter local ho ha impedit amb una molt bona parada.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Joan, Jordi; Didac, Marcos, Biel; Oriol. Igual que als dos primers quarts domini escalenc encara que a diferència dels dos primers els castellonins han fet entrar en acció al porter escalenc en un parell d'ocasions i a part han tingut dues faltes arran d'àrea que les han estavellat a la tanca formada per la defensa visitant. Encara que els escalencs en aquest parcial no hagin aconseguit marcar també han tingut moltes ocasions de gol, concretament n'han malaguanyat cinc.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Jordi; Oriol. Sense cap mena de dubte l'equip ha estat espectacular, extraordinari, pletòric ... Ha estat el quart més complet jugat pels costaners ja que a part de dominar i combinar molt bé s'han marcat quatre gols i a part s'han malaguanyat fins a sis ocasions de gol més, que ha neutralitzat molt bé l'excel.lent porter castelloní a més s'ha de tenir en compte que els locals gairebé no han travessat la línia de mig camp. El quart gol l'ha marcat l'Oriol després d'una molt bona jugada d'en Joel que ha acabat fent la passada de la "mort" i l'Oriol ha definit molt bé. El cinquè l'ha tornat a marcar l'Oriol després d'un extraordinari xut, molt llunyà i escorat a la banda dreta davant el qual no ha pogut fer res el bon porter local. El sisè l'ha marcat en Joel després d'una molt bona jugada individual. I per acabar el setè l'ha marcat en Joel finalitzant una extraordinària jugada d'equip, després d'una sacada de banda en Narcís i en Joel han fet una paret, en Narcís ha passat a l'espai a en Didac que havia fet un excel.lent desmarcada i aquest de primeres ha fet la passada de la "mort" que ha rematat de primeres i amb l'esquerra de forma impecable. Al minut sis ha entrat en Didac per l'Oriol i al minut deu ha entrat en Biel per en Joel.

En definitva, cop de puny sobre la taula del conjunt escalenc en una victòria importantíssima i merescuda davant un gran rival que avui s'ha vist clarament superat pel FC L'Escala, s'ha de tenir en compte que el CF Esplais només havia perdut un partit en tota la Temporada.