12ª Jornada (Diumenge, 21-1-2012)

CE JUNCARIA 0 - FC L'ESCALA 12

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol / Jordi, Biel, Didac.

Gols: 0-1 Joel (min.1), 0-2 Oriol (min.3) /Descans/ 0-3 Narcís (min.14), 0-4 Marcos (min.23) /Descans/ 0-5 Joel (min.26), 0-6 Oriol (min.30), 0-7 Joel (min.36) /Descans/ 0-8 Narcís (min.37), 0-9 Biel (min.40), 0-10 Didac (min.41), 0-11 Biel (min.43), 0-12 pp (min.47)

En un esplèndid i assoleiat matí d'hivern els anxovers s'han imposat clarament a un rival sensiblement inferior. Igual que a la darrera jornada els costaners han deixat el partit sentenciat als primers minuts, davant un rival que poca cosa ha pogut fer. Els escalencs han mantingut durant tot el partit, el seu joc de toc i combinació fluïdament, cosa que es força difícil degut a la gran diferència entre els dos conjunts ja que el més normal es baixar el ritme.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol.

Al segon període hem sortit amb: Joel; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Biel; Didac.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Iván; Didac, Joel, Jordi; Oriol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Jordi; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Biel; Didac. Al minut sis ha entrat l'Aleix per en Narcís i l'Oriol per en Didac. Al minut set ha entrat en Joel per en Marcos.

En definitva, victòria clara dels escalencs en un partit sense història.