11ª Jornada (Diumenge, 15-1-2012)

FC L'ESCALA 8 - CE FORTIÀ 2

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac / Jordi, Narcís, Biel, Oriol.

Gols: 1-0 Joel (min.1), 2-0 Didac (min.2), 3-0 Didac (min.4), 4-0 Joel (min.5), 5-0 Joel (min.6), 6-0 Iker (min.8) /Descans/ 6-1 Jaume (min.19) /Descans/ 7-1 Oriol (min.35) /Descans/ 8-1 Marcos (min.38), 8-2 Jaume (min.41).

En una matinal amb molt soleiada i agradable però amb molt baixa temperatura (una hora abans de começar el partit, el camp estava totalment glaçat), el conjunt escalenc s'ha imposat clarament a un rival que ha lluitat molt però ha estat clarament superat. El partit ha quedat decidit en els primers vuit minuts de matx en que els locals ja havien marcat sis gols, els anxovers han demostrat que tenien "mono" de futbol després de la parada del Competició de les Festes Nadalenques ja que als primers minuts han sortit "revolucionats" al terreny de joc. A partir de llavors els escalencs no han pressionat tant a dalt (ho han fet més a partir de mig camp) i han intentat combinar més i no arribar tant ràpidament a la porteria visitant, a part també s'ha d'assenyalar que ha baixat l'alt nivell d'eficàcia demostrada als primers minuts de cara a porta, ja que s'ha desaprofitat moltes ocasions per marcar, unes vegades la manca d'encert dels locals i d'altres les parades de mèrit del porter fortianenc han impedit que el resultat fos força més abultat. El CE Fortià per la seva banda ha millorat molt respecte al partit de la primera volta, tenint en compte que és el primer any que competeixen, tenen un bon marge per la millora.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Joan, Jordi; Narcís, Joel, Biel; Oriol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Oriol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Joel, Iván; Joan, Marcos, Biel; Didac. Al minut sis ha entrat l'Aleix per en Joan i l'Oriol per en Marcos.

En definitva, victòria clara dels escalencs ja que el partit ja estava sentenciat al minut cinc, davant un rival que ha millorat mol respecte al partit de la primera volta.