4º Amistós (Dissabte, 28-1-2012)

FC L'ESCALA 7 - CE FARNERS 0

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Oriol / Narcís, Biel, Didac.

Gols: 1-0 Iker (min.3), 2-0 Jordi (min.11) /Descans/ 3-0 Marcos (min.17), 4-0 Biel (min.20) /Descans/ 5-0 Iker (min.29), 6-0 Didac (min.32) /Descans/ 7-0 Marcos (min.39).

En un dia fred i ennuvolat, espectacular i molt bon partit el que avui han disputat els escalencs tant en intensitat com en la qualitat del joc de combinació (ràpidesa d'execució i escollint sempre la bona opció depenent de la jugada) davant un gran rival que ha jugat amb molta intensitat durant tot el partit i que a més la major part del match ha intentat jugar la pilota. S'ha de remarcar que el CE Farners juga la Lliga del Consell Comarcal de La Selva (competeixen tant contra equips del 2003 com del 2002 amb la dificultat que això comporta ja que en aquestes edats un any de diferència es nota molt) i després de quedar primer a la Primera Fase, ara esta jugant al Grup A (és l'únic equip del 2003 que està en aquest Grup). El FC L'Escala sempre ha dominat i portat el pes del partit a excepcio d'alguna estona de l'últim quart que els visitants han apretat i han gaudit de tres-quatre aproximacions amb perill a la porteria escalenca que ha resolt molt bé l'Iker, als tres primers períodes no havien inquietat la porteria anxovera. EL FC L'Escala per la seva banda a part dels gols ha gaudit de molt bones ocasions de gol per augmentar l'avantatge en el marcador.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Oriol.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Biel; Didac.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Didac.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Joan, Joel; Narcís, Marcos, Biel; Oriol. Al minut sis ha entrat l'Aleix per en Joan i en Didac per en Narcís.

En definitva, gran partit de futbol jugat amb molt intensitat i velocitat d'execució per part de dos molts bons equips.

*Avui el partit no ha estat enregistrat per Vídeo perquè el nostre Càmara tenia partit de Tennis.