Memorial J.Galiana-CF Palafrugell (Dimarts, 6-12-2011)

Meritori 4º lloc en un Torneig on gairebé tots els equips han fet jugar 2-3 jugadors del 2002 a excepció del FC L'Escala, At. Bisbalenc, CF Tordera i CE Cristinenc. Els partits han tingut una durada de 20 minuts (2 parts de 10 minuts).

PARTITS LLIGUETA

CF CORÇÀ 1 - FC L'ESCALA 1 (9:00h)
Alineació: Iker; Aleix, Jordi; Didac, Marcos, Joel; Oriol / Narcís, Biel.
Gols: 0-1 Joel (min.1) /Descans/ 1-1 nº23 (min.19).

Partit magnífic dels escalencs en un partit en que només els hi ha faltat l'encert de cara a porteria davant un rival en que hi havien un parell de jugadors del 2002. El FC L'Escala ha dominat en tot moment al rival fent un gran joc de toc i combinació. El resultat més just hagués estat una victòria àmplia dels costaners però no s'ha tingut l'encert necessari per sentenciar el partit i el CF Corçà ha empatat el partit al darrer minut del partit en una de les úniques aproximacions a la porteria escalenca. Decepció escalenca per l'empat ja que pel vist en el partit semblava que el CF Corçà seria un dels equips "fluixets" del Torneig i al final no ha estat així perquè ha quedat tercer del Torneig. Han jugat de porter l'Iker i en Jordi.

AE VILABLAREIX 2 - FC L'ESCALA 2 (10:40h)
Alineació: Iker; Didac, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Oriol / Aleix.
Gols: 1-0 nº9 (min.8), 1-1 Marcos (min.9) /Descans/ 1-2 Iker (min.14), 2-2 nº7 (min.19).

Partit jugat de tu a tu entre dos conjunts que sempre han mirat d'atacar, els del Gironès fent un atac directe i físic, en canvi els escalencs intentant combinar més ja que estaven en un clar desaventatje físic. Qualsevol dels dos equips podien haver guanyat el partit encara que postser que l'AE Vilabalareix ha gaudit d'un parell més d'ocasions de gol que els escalencs. Els primers cinc minuts és on els gironins han gaudit de més ocasions que els escalencs i més clares, a partir de llavors el partit s'ha igualat, ha sigut un bon espectacle futbolístic per part dels dos equips. Quan ja semblava que els escalencs s'emportaven la victòria ha arribat l'empat de l'AE Vilablareix en l'últim minut de partit. Han jugat de porter l'Iker i en Didac.

CF PALAFRUGELL 1 - FC L'ESCALA 2 (12:20h)
Alineació: Iker; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Didac / Biel, Oriol.
Gols: 0-1 Didac (min.4) /Descans/ 0-2 Iker (min.15), 2-1 nº 20 (min.20).

El FC L'Escala en tot moment han dominat i han tingut el partit controlat davant un CF Palafrugell molt físic i intens, l'únic moment d'angoixa pels escalencs ha estat quan el palafrugellencs han gaudit d'una falta directa molt perillosa arran d'àrea al primer minut de l'enfrontament. A partit d'aquest moment els escalencs han gaudit de nomobroses ocasions de gol (a part dels gols) que no han sabut aprofitar, els locals per la seva banda no han inquietat la porteria escalenca fins al darrer minut que han aconseguit marcar el gol de l'honor. Han jugat de porter l'Iker i en Jordi.

TORRES JONAMA 0 - FC L'ESCALA 4 (13:35h)
Alineació: Iker; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Oriol / Biel,Didac.
Gols: 0-1 Oriol (min.5) /Descans/ 0-2 Joel (min.16), 0-3 Marcos (min.18), 0-4 Didac (min.19).

Partit molt plàcid pels escalencs, sempre han portat la iniciativa i a part dels quatre gols han tingut vàries ocasions més per ampliar l'avantatje. El Torres Jonama només s'ha acostat a la porteria escalenca en un parell de llançaments de corner sense massa perill. Han jugat de porter l'Iker i en Jordi. Amb aquesta victòria el FC L'Escala s'assegurava el primer lloc de la Lligueta i esperava l'encreuament que l'enfrontaria amb el segon del Grup B, que ha estat el CE Cristinenc.

CLASSIFICACIÓ LLIGUETA:
1º- FC L'Escala (8pts.)
2º- CF Corçà (8 pts.)
3º- AE Vilablareix (7 pts.)
4º- Torres Jonama (2 pts.)
5º- CF Palafrugell (1 pts)

Semifinal: CE CRISTINENC 2 - FC L'ESCALA 1 (16:55h)
Alineació: Iker; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Didac / Biel,Oriol.
Gols: 0-1 Marcos (min.2), 1-1 nº7 (min.7), 2-1 nº10 (min.8) /Descans/ 2-1.

Derrota totalment injusta la que ha patit el conjunt escalenc davant d'un gran equip (tot s'ha de dir) ja que en tot moment ha portat la iniciativa del joc i els de Sta. Cristina d'Aro a part dels dos gols no s'han acostat a la porteria escalenca. Sense cap mena de dubte el FC L'Escala ha jugat el millor partit del Torneig però per veritable mala sort (s'ha fet dos xuts al pal i s'ha gaudit de tres-quatre ocasions de gol claríssimes més per com a mínim aconseguir l'empat). Els veritables protagonistes del xoc han estat els entrenadors del CE Cristinenc, el primer entrenador perquè durant tot el partit ha estat protestant i condicionant a l'àrbitre (cosa que també feien alguns jugadors del CE Cristinenc, sense dubte influits pel seu entrenador) i el segon entrenador ha realitzat la que sense cap mena de dubte ha estat l'acció més decisiva del partit, amb els escalencs dominant per 1 a 0 i els de Sta. Cristina veient-se totalment superats i contra les cordes (fins aquell moment no s'havuen acostat a la porteria escalenca), un out clarament a favor dels anxovers l'ha convertit a favor del Cristinenc,traient-li la pilota de les mans a un jugador escalenc, entregant-li a un dels seus jugadors i aquest treia ràpidament l'out agafant a tot l'equip escalenc descolocat per acabar aconseguint l'empat a un. Tot això ha deixat totalment KO i descolocats als jugadors escalencs que han vist que només sacar de centre els baixempordanesos "robaven" la pilota i marcaven el segon gol, en dos minuts havien donat la volta al marcador . Tota la segona part ha estat un atac-i-gol per part del escalencs amb els rivals defensant com bonament podien l'avalantxa de joc del FC L'Escala. El darrer "show" per part de l'"Staff" Tècnic del Cristinenc ha vingut quan a falta d'un minut per a la conclusió del partit el primer entrenador ha fet que un dels seus jugador simulés una lesió per esgarrapar prop de 40 segons al crono, en definitiva l'actuació dels entrenadors senzillament lamentable i patètica ... Tot això pot sonar a escusa però no ho és, simplement denunciem el lamentable espectacle que ha protagonitzat l'"Staff" Tècnic del CE Cristinenc i en el que no tenen cap culpa els nens que han demostrat ser un molt bon equip. Han jugat de porter l'Iker i en Jordi.

3º-4º Lloc: CF CORÇÀ 3 - FC L'ESCALA 0 (17:45h)
Gols: 1-0 (min.7) /Descans/ 2-0 (min.15), 3-0 (min.17).

Derrota justa del FC L'Escala en un partit que no ha tingut res a veure al que els ha enfrontat a la Lligueta en que els escalencs han estat molt superiors. Amb un equip cansat i totalment enfonsat i desanimat per l'injust desenllaç final de la Semifinal, el CF Corça fora dels primers quatre minuts en que els escalencs han tingut una ocasió per avançar-se en el marcador, sempre ha dominat i portat el pes del partit, més per intensitat i força que per qualitat. Una vegada s'han avançat en el marcador els anxovers no han pogut reaccionar (només han gaudit d'una ocasió de gol per poder empatar), a la segona part dos errades individuals puntuals han permés als corçanencs ampliar l'avantatje en el marcador. Lamentablement aquest últim partit no ha pogut ser enregistrat perque la bateria de la càmara de vídeo s'ha esgotat.

En definitiva molt bon Torneig del FC L'Escala amb una amarg final.

ENHORABONA PER EL GRAN CAMPIONAT I FELCITATS NENS!!! VISCA EL FC L'ESCALA !!!!