9ªJornada (Dissabte, 3-12-2011)

FE FIGUERES LLEOPARDS 4 - FC L'ESCALA 10

Alineació: Biel; Joel, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Oriol / Jordi, Didac.

Gols: 0-1 Narcís (min.2), 1-1 nº12 (min.5), 2-1 nº11 (min.9), 3-1 nº2 (min.11) /Descans/ 3-2 Oriol (min.13), 3-3 Didac (min.14), 3-4 Oriol (min.16), 3-5 Didac (min.20) /Descans/ 3-6 Iker (min.25), 3-7 Marcos (min.27), 3-8 Oriol (min.29) /Descans/ 4-8 nº12 (min.39), 4-9 Biel (min.40), 4-10 Didac (min.42).

Victòria clara escalenca davant un rival de la part baixa de la taula classificatòria, en un partit que al primer quart es perdia per 3 a 1 degut a errors individuals puntuals. No és la primera vegada que últimament passa això i si no es corregeix i es manté la tensió durant tot el partit, quan ens enfrontem a equips mes forts o de major entitat es pot pagar molt car. Quan l'equip s'ha posat les "piles" a partir del segon període ha remuntat en un moment i ja no s'ha passat cap més angúnia en tot el que restava de partit.

Avui hem començat jugant amb: Biel; Joel, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Començament de partit on els escalencs han anat per feina ja que al primer minut han inaugurat el marcador mitjançant un gran xut d'en Narcís després d'aprofitar una bona passada de l'Iván. Encara han creat un altra ocasió de gol per ampliar l'avantatje en el marcador. Però a partir del minut tres i de manera força inexplicable (potser hi pot haver influït la torçada de turmell d'en Joel que l'ha impedit jugar en el que restava de parcial) l'equip després d'encaixar l'empat a 1 en un error individual puntual s'ha vingut totalment a baix fet que han aprofitat els figuerencs per situar en el marcador el 3 a 1 que posava en alerta als escalencs. Després de l'empat a un dels locals, els costaners només han gaudit d'una ocasió de gol per reduir distàncies en el marcador en tot el primer període, ha estat després d'una gran centrada de l'Iker que ha rematat molt be en "planxa" i de cap l'Oriol cap al segon pal on es trobava en Narcís que ha rematat a boca de canó però l'esfèrica ha sortit arran de pal fora per poc. Al minut 4 en Jordi ha substituït en Joel que s'ha lesionat.

Al segon període hem sortit amb: Jordi; Joel, Iván; Narcís, Marcos, Didac; Oriol. Els escalencs s'han tret la son de les orelles hi han anat per feina i en un segon quart com el que ens tenen acostumats tant en el joc (de toc i combinació) com en la intensitat, han dominat de principi a final i encara podien haver marcat més gols, situant en el marcador un 3 a 5 inabastable per la Fundació que no ha inquietat la porteria escalenca en tot aquest període.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Jordi; Didac, Joel; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Aquest parcial ha estat calcat al segon, la tònica ha seguit igual i els escalencs han marcat tres gols més que encara podien haver estat més i ha deixat el partit sentenciat ja al primer minut que ha estat quan ha situat el 3 a 6 al marcador. Els figuerencs per la seva banda no ha xutat a porteria en tot el quart.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Joel, Iván; Biel, Marcos, Jordi; Didac. Període de tràmit ja que el partit estava sentenciat, els escalencs han format un set gens habitual però tot i així s'ha estat molt superior al rival. Els locals han marcat en un bon contracop però els visitants han tornat a posar les coses al seu lloc marcant dos gols seguits. Destacar el bon gol de cap d'en Biel després d'un llançament de corner.

En definitva, victòria clara escalenca davant un rival clarament inferior en un partit que ha de servir d'experiència i ha de suposar un bon toc d'àtenció al conjunt escalenc ja que si no s'està concentrat i es juga amb intensitat durant tot el partit, qualsevol equip pot aprofitar-ho per posar les coses molt difícils als escalencs i treure un resultat positiu.