8ªJornada (Dissabte, 26-11-2011)

AE ROSES 2 - FC L'ESCALA 7

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Biel; Iker / Jordi, Didac.

Gols: 0-1 Narcís (min.1), 0-2 Joel (min.9) /Descans/ 0-2 / Descans/ 1-2 Mauro (min.25), 1-3 Jordi (min.28), 1-4 Joel (min.29), 2-4 Mauro (min.31), 2-5 Jordi (min.33) / Descans / 2-6 Aleix (min.40), 2-7 Joel (min. 42).

Victòria escalenca amb molta autoritat a pesar de les dues importants baixes, davant un equip rosinc que ha donat molt bona imatge i ha millorat molt respecte l'any passat (ha incorporat 2 o 3 jugadors nous). El FC L'Escala tot i que no ha desenvolupat el seu millor joc, ha sabut tirar el partit endavant amb molta solvència.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Biel; Iker. Començament de partit on els visitants han anat per feina ja que al primer minut han inaugurat el marcador mitjançant un gran xut d'en Narcís després d'aprofitar una bona assistència d'en Joel. A partir de llavors els escalencs han intentat controlar el partit i ho han aconseguit, això si sense que el joc fos molt fluid. Abans de que al minut 9 en Joel aconseguís el 0 a 2 en un llançament de falta directa els escalencs només havien gaudit d'un parell d'ocasions de gol. Després del segon gol i fins al final del període la tònica del joc ha estat la mateixa i els escalencs només han gaudit d'una ocasió de gol per augmentar el marcador. Els locals no s'han acostat a la porteria defensada per en Joan.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Didac. Ha estat sense cap mena de dubte el pitjor període per part del FC L'Escala dels últims temps, joc imprecís, sense intensitat, falta de col.locació... per sort l'AE Roses tampoc ha estat molt brillant i no ha inquietat la porteria visitant. Els escalencs només han gaudit d'un parell d'ocasions de gol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Jordi; Didac. Els primers instants (3 minuts) d'aquest parcial han estat una continuació del segon període però amb la diferència que els locals amb la sortida del seu jugador Mauro que fins llavors no havia jugat, ha començat a combinar molt bé i a dominar el partit aconseguint retallar distàncies després d'una molt bon a jugada individual de l'esmentat Mauro. Després de marcar, l'AE Roses ha seguit dominant però sense crear perill, tot ha canviat quan després d'una molt bona pressió de l'equip anxover en Jordi ha recuperat l'esfèrica hi ha fet l' 1 a 3 després d'un molt bon xut. Després del gol, el FC L'Escala ha passat a ser l'amo del partit més per l'intensitat i l'entrega que per la qualitat del joc. Després d'una altra molt bona recuperació de pilota, han comés falta sobre en Didac. La falta l'ha tornat a tirar de forma magistral en Joel aconseguint un tranquilitzador 1 a 4 (és el tercer gol de falta directa d'en Joel en els darrers dos partits). Després d'una falta assenyalada per l'àrbitre per cert més que dubtosa, els locals han retallat distàncies després d'un espectacular i perfecte llançament de falta executada per en Mauro. Però abans d'acabar aquest parcial els escalencs encara han ampliat el marcador en un altra gran xut llunyà d'en Jordi (que avui ha estat molt encertat de cara a porteria), després que ell mateix hagués "robat" la pilota.

Al darrer parcial hem sortit amb: Biel; Aleix, Iván; Joan, Joel, Iker; Didac. Aquest ha estat el període en que els escalencs han pogut i sabut fer el seu habitual joc de toc i combinació. Han dominat en tot moment al conjunt rosinc que pràcticament no ha passat de mig camp. Els visitants a part dels dos gols que han marcat en aquest parcial, han gaudit de vàries ocasions per ampliar l'avantatje. El sisè gol l'ha marcat l'Aleix en un llançament estratosfèric de falta i el setè i darrer gol l'ha marcat en Joel quan ha executat un bou xut creuat després d'una bona passada de l'Iker.

En definitva, victòria escalenca en un partit força gris però molt pràctic davant un dels equips que més intenta jugar a futbol i que ha incorporat a un parell o tres de jugadors respecte a l'any passat, fet que els hi ha comportat una important millora.