7ªJornada (Diumenge, 20-11-2011)

FC L'ESCALA 9 - CF ESPLAIS 1

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Didac / Iván, Narcís, Oriol.

Gols: 1-0 Joel (min.3), 2-0 Joel (min.6), 3-0 Marcos (min.7) /Descans/ 4-0 Oriol (min.19) /Descans/ 5-0 Marcos (min.29), 6-0 Didac (min.31), 7-0 Didac (min.36) /Descans/ 8-0 Iker (min.37), 8-1 Joel (min.42), 9-1 Narcís (min.46).

En un esplèndida matinal de tardor s'ha disputat un partit que a priori havia de ser complicat però a l'hora de la veritat ha estat força fàcil pels escalencs ja que el partit ha quedat sentenciat als primers cinc minuts de joc en que els costaners han dominat el partit amb el joc tècnic i de combinació que ens tenen acostumats i marcant tres gols. El CF Esplais per la seva banda avui no ha tingut el seu dia i poca cosa ha pogut fet a part de defensar-se ja que apart del gol gairabé no s'ha acostat a la porteria escalenca.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Didac. Començament de partit on els locals han sortit molt forts i els castellonins s'han mostrat molt nerviosos, imprecisos i agressius (potser per l'actitud del seu entrenador, que els hi ha pogut transmetre aquestes sensacions). El primer gol l'ha marcat en Joel després de transformar un lliure directe després d'una falta que havien fet sobre ell mateix. El segon ha repetit en Joel després d'aprofitar un refús del porter visitant en un llançament de penalty que ha tirat en Didac (el penalty l'havien comés sobre el mateix Didac). I el tercer l'ha marcat en Marcos després d'una magnífica jugada inidividual que ha culminat molt bé davant la sortida del porter castelloní. A part dels gols els locals haurien pogut ampliar l'avantatje ja que han desaprofitat tres ocasion força clares de gol. Els visitants s'han intentat d'acostar en un parell d'ocasions a la porteria defensada per en Joan però no ha pogut crear cap ocasió de gol ja que la defensa que ha realitzat el FC L'Escala ha estat magnifica i molt intensa.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Oriol. Període calcat al primer amb la diferència que els escalencs només han pogut marcar un gol que l'ha marcat l'Oriol després d'una gran jugada d'en Joel que l'ha deixat pràcticament sol davant la porteria visitant. Els de Castelló per la seva banda han gaudit d'un parell d'ocasions de gol, una l'ha aturat molt bé en Joan i la segona després d'un mal refuig l'intent de vaselina del jugador visitant ha sortit fora per molt poc.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Didac; Oriol. El partit ha seguit en la mateixa tònica, el FC L'Escala ha perforat la porteria rival en tres ocasions. El cinquè gol l'ha marcat en Marcos després d'un espectacular xut de fora l'àrea que ha entrat pel mateix escaire, el sisé l'ha marcat en Didac després d'estar molt atent i aprofitar un refús del porter visitant després d'un llançament de corner executat per en Marcos i el setè ha tornat ha repetir en Didac amb un magnífic xut de "primeres" després d'una gran jugada de l'Oriol amb la corresponent passada de la "mort". El CF Esplais ha gaudit d'un parell de xuts llunyans sense massa perill i d'una ocasió després d'un mal refuig del porter escalenc en que el xut ha sortit desviat a l'esquerra de la porteria escalenca.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac. Començament de parcial pletòric dels escalencs ja que al primer ja han aconseguit marcar el vuitè que l'ha marcat l'Iker després d'una molt bona jugada inidvidual d'en Joel i amb una bona passada final cap a l'Iker. Als minuts següents domini aclaparador local en que ha desaprofitat tres ocasions de gol més per ampliar l'avantatje. Els castellonins per la seva han gaudit d'un parell de xuts llunyans, un d'ells de falta. El gol del CF Esplais ha vingut després d'una extraordinària jugada col.lectiva que ha començat el seu porter. Per acabar ha arrbart el darrer gol local que l 'ha marcat en Narcis (al final ha tingut la seva recompensa ja que durant el partit havia gaudit de vàries oportunitats per marcar) després d'un molt bon xut ajustat al pal de la porteria després d'una gran jugada col.lectiva escalenca. Al minut sis ha entrat en Narcís per en Joel, en Jordi per l'Iker i l'Oriol per en Didac.

En definitva, molt bon partit dels anxovers davant un rival que no ha tingut el seu dia i poca cosa ha pogut fer davant la clara superioritat escalenca.