5ªJornada (Diumenge, 11-12-2011)

Partit que s'havia de disputar el passat 6-11-2011 però degut a les fortes plujes d'aquell Cap de Setmana el camp estava totalment inundat i es va haver d'Ajornar. Avui ens ha vingut a reforçar en Sergi del Prebenjamí 2004 ja que teniem tres baixes importants, per cert que s'ha adaptat molt bé i han jugat un molt bon partit.

FC L'ESCALA 8 - CE LA SALLE FIGUERES 1

Alineació: Jordi; Joel, Iván; Didac, Marcos, Iker; Oriol / Biel, Sergi.

Gols: 1-0 Iker (min.3), 2-0 Marcos (min.4), 3-0 Oriol (min.7) /Descans/ 3-0 /Descans/ 4-0 Joel (min.27), 5-0 Joel (min.30), 6-0 Didac (min.35) /Descans/ 7-0 Joel (min.44), 8-0 Joel (min.45), 8-1 Oscar (min.48)

Victòria escalenca no tant fàcil com pot indicar el resultat final davant un rival que està a la part alta de la Classificació (la Temporada passada vam perdre l'únic partit de Lliga contra ells), ja que al primer minut els figuerencs han fet un xut al travesser i amb el 2 a o han tornat a estavellar un xut al pal dret de la porteria escalenca (tots dos han estat protagonitzats pel mateix jugador, l'Oscar que sense cap mena de dubte ha estat el millor jugador dels visitants) i ja als darrer instants del primer període han pogut reduir diferències en el marcador però un defensor escalenc ha rebutjat la pilota a la mateix línia de gol quan tothom ja cantava el gol. A partir del segon període els escalencs han dominat i s'han imposat clarament creant nombroses ocasions de gol a part dels gols, La Salle per la seva banda a part del gol pràcticament no ha tornat a inquietar la porteria escalenca.

Avui hem començat jugant amb: Jordi; Joel, Iván; Didac, Marcos, Iker; Oriol. Només començar el partit els figuerencs ja han avisat mitjançant el seu jugador Oscar que etzibava un fort xut que ha impactat contra el travesser de la porteria escalenca. Els locals han reaccionat ràpidament i han gaudit d'un parell d'ocasions de gol que no han sabut materialitzar. El primer gol ha arribat al minut tres i l'ha marcat l'Iker després d'un magnífic xut després d'una bona jugada col.lectiva. Sense temps per a la reacció visitant ha arribat el 2 a 0 que l'ha marcat en Marcos després d'una bona jugada individual. Els escalencs seguien endolladíssims i jugant molt bé (combinant bé i amb molta ràpidesa) i l'equip contrari es veia clarament superat. Després que els locals han estat a punt d'aconseguir el tercer gol, ha vingut un altre ensurt, el segon xut al pal de La Salle. A la següent jugada ha arribat el tercer gol dels escalens que ha estat el que ha donat la tranquilitat i ha deixat el partit vist per sentència, el tercer l'ha marcat l'Oriol que ha aprofitat el refús del porter visitant que no ha pogut blocar un gran xut de l'Iker després d'una jugada molt maca dels costaners. D'aquí al final del període els escalencs han seguit apretant de valent i els visitants es defensaven com podien. En l'últim suspir del parcial La Salle ha estat a punt de marcar gol però quan tothom cantava el gol un defensor escalenc ha tret la pilota sobre la mateixa línia de gol.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Sergi, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Oriol. El FC L'Escala ha dominat clarament el període encara que no ha jugat tant bé com al primer període, ha gaudit de nombroses ocasions de gol però no n'ha pogut aprofitar cap, per la seva banda els visitants només s'han acostat en una ocasió a la porteria escalenca i sense massa perill.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Jordi; Sergi, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac. Monòleg i allau de joc escalenc davant un rival que poca cosa ha pogut fer ja que no s'ha acostat a la porteria escalenca. Els escalencs a part dels gols han gaudit de sis ocasions molt clares (dos d'elles han estat dos pals) per ampliar el marcador. Els gols dels costaners que han estat tres en aquest parcial els han marcat: dos en Joel després de dues bones jugades individuals i un d'en Didac que ha estat molt atent i ha aprofitar un rebot provinent del pal per marcar després d'un gran xut de l'Iker al travesser que ha vingut precedit d'una excel.lent jugada col.lectiva de l'equip local.

Al darrer parcial hem sortit amb: Iker; Sergi, Iván; Biel, Marcos, Jordi; Oriol. Al primer minut del quart els col.legials han gaudit d'una molt bona ocasió de gol que ha vingut després d'un contracop però que ha resolt de manera excel.lent l'Iker que ha parat un u-contra-u a l'atacant figuerenc. El FC L'Escala en aquest període s'ha tornat ha mostrar superior al rival però el joc desenvolupat no ha estat tant brillant. Els locals han tingut nombroses ocasions però només n'han aprofitat dues mitjançant en Joel. El gol de l'honor figuerenc ha arribat en el darrer minut després d'un llançament de corner molt afortunat pels visititant.Al minut sis han entrat en Joel per en Marcos i en Didac per l'Iván.

En definitva, victòria merescuda dels escalencs en un partit que ha servit de "revenja" de la Temporada passada ja que l'únic partit perdut pel FC l'Escla va ser contra La Salle. Els locals han jugat molt bé, han dominat i han estat clarament superiors al rival. Encara que la victòria no ha estat tant plàcida com pot indicar el resultat final que ha estat molt ampli a favor del FC L'Escala, ja que els figuerencs als primers minuts han gaduit d'un parell d'ocasions de gol molt clares que haurien pogut posar pressió als anxovers.