3r Amistós (Dissabte, 1-10-2011)

EF BAIX TER 5 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Joan; Aleix, Marcos, Iván; Oriol; Narcís, Biel / Jordi, Joel, Didac, Iker.

Gols: 1-0 nº7 (min.5), 1-1 Biel (min.9) /Descans/ 2-1 nº6 (min.19) /Descans/ 2-1 /Descans/ 3-1 nº10 (min.38), 4-1 nº7 (min.41), 4-2 Joel (min.44), 5-2 nº7 (min.46), 5-3 Joel (min.47).

En una matinal de tardor molt calurosa (a prop dels 30ºC), els escalencs han rebut molt castig pels mèrits fets ja que han merescut molt més. De totes maneres s'haurà d'estar alerta perquè ja és el segon partit que ens passa això, ja que es juga molt bé (bastant millor que l'equip contrari) però es desaprofiten un gran nombre de ocasions de gol claríssimes (5-6 per partit), els rivals d'altra banda avui si que han sabut aprofitar les seves oportunitats (només n'han gaudit de dues-tres a part dels gols i no tant clares com les nostres), fet que té molt mèrit perquè al final el que compte on els gols marcats, a part han sabut aprofitar tres "despistes" defensius puntuals.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Marcos, Iván; Oriol; Narcís, Biel. Començament de partit en que els escalencs han estat una mica fora del partit fet que ha aprofitat el Baix Ter per crear una ocasió de gol al primer minut de partir. A partir de llavors l'equip s'ha assentat sobre el terreny de joc i ha passat a controlar el partit això si sense crear perill, però quan millor estaven els costaners, els locals han inaugurat el marcador després d'un bon contraatac. A partir d'aquest moment els escalencs han dominat encara més el partit i abans d'empatar el partit al minut 9 mitjançant en Biel, ha gaudit de tres ocasions de gol per marcar, una d'elles un xut al pal d'en Marcos. Una vegada s'ha aconseguit l'empat els locals han quedat KO uns instants i els escalencs han tingut dues aproximacions força clares a la porteria torroellenca, per la seva banda l'EF Baix Ter cap a les acaballes del període ha tingut una ocasió de gol a través d'un bon llançament llunyà.

Al segon període hem sortit amb: Biel; Joan, Marcos, Jordi; Joel; Didac, Iker. Quart de domini escalenc amb molt migcampisme i en que el FC L'Escala ha gaudit de tres ocasions de gol, això si no massa clares, els baixempordanesos per la seva part han executat dos contraatacs força perillosos un dels quals l'han acabat convertitnt en gol fent pujar al marcador el 2 a 1.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Biel; Joan, Joel, Iván; Oriol; Narcís, Iker. Parcial extraorinariàment jugat pels escalencs i amb total domini foraster, en que s'ha passat per sobre del rival i que només per veritable mala sort i manca d'encert no s'han aconseguit 4-5 gols. La primera ocasió ha estat un u-contra-u de l'Iker que per molt poc no ha estat gol, la segona l'ha tingut en Narcís després d'una bona jugada col.lectiva, la tercera ha vingut després d'una extraordinària jugada de l'Oriol en que després de marxar de dos contraris ha fet la passada de la mort i en Narcís ha fallat en el xut per molt poc, la quarta ha estat el xut al pal de l'Iker després d'una gran jugada de combinació i la quinta ha estat després d'una bona jugada individual d'en Joel que al final no ha pogut superar el bon porter torroellenc. Els locals només han inquietat la porteria en un llançament de falta aque ha neutralitzat en Biel en una excel.lent parada. En Joan ha fet els dos últims minuts de porter perquè en Biel s'ha fet mal en l'esmentat llançament de falta. Al minut 10 ha entrat l'Aleix per en Biel.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Marcos, Jordi; Joel; Narcís, Didac. Només començar el parcial al minut 2 els locals s'avançaven en el marcador després d'una molt bona mitja volta des de fora l'àrea, als costaners en aquesta jugada els hi ha mancat una mica de concentració defensiva ja que s'hagués pogut evitar el xut llunyà. Els escalencs lluny d'ensorrar-se hi han posat molt d'orgull i han reaccionat, en Joel ha gaudit d'una bona ocasió després d'una altra bona jugada individual, tot seguit després d'una passada d'en Joel a l'espai molt ben seguida per en Didac el porter ha rebutjat la pilota i en Marcos ha realitzat una magnífica vaselina que no ha entrat de miracle per escassos centímetres, a continuació en Narcis ha pogut marcar en un llançament llunyà. A la següent jugada l'EF Baix Ter ha marcat el 4 a 1 després d'un altre xut llunyà que els escalencs haurien pogut evitar amb una mica més d'intensitat defensiva. Abans de marcar el 4 a 2 en Joel ha disposat d'un llançament de falta a prop de l'area que no ha sabut materialitzar. Tot seguit en Marcos ha pogut marcar després d'una rematada de cap en un corner i en Didac ha xutat a porteria però el porter ha parat el xut sense massa problemes. El 4 a 2 l'ha marcat en Joel després d'una molt bona paret amb l'Oriol. Al cap de dos minuts els locals aconseguien fer pujar el marcador el 5 a 2 després d'un contraatac magistralment executat i per acabar en Joel feia el definitiu 5 a 3 després d'una gran passada de l'Oriol. Al minut 6 ha entrat l'Oriol per en Narcís.

En definitva, molt bon partit ofensiu el jugat pel FC L'Escala en quan a domini i creació de joc, encara que amb la rèmora que no s'ha sabut aprofitar les nombroses ocasions molt clares de gol creades. Pel que fa a l'aspecte defensiu, no s'ha estat gaire atent (no només la defensa si no tot l'equip en totes les linees ja que no s'ha fet la pressió que normalment exercim sobre l'equip contrari) en els dos primers quarts com si l'equip estés una mica "desendollat" i això ho aprofitat l'equip local per fer-nos dubtar. Pel que fa al rival, considerar-lo un bon equip encara que per mi inferior al nostre. Avui, han sabut aprofitar els nostres "despistes" defensius i la manca d'encert de cara a porteria.