1ªJornada (Diumenge, 9-10-2011)

FC L'ESCALA 9 - CF PERALADA 1

Alineació: Biel; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol / Jordi, Iker, Didac.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Didac (min. 13), 2-0 Biel (min.14), 3-0 Marcos (min.15), 4-0 Marcos (min.23) /Descans/ 5-0 Narcís (min.25), 6-0 Oriol (min.31), 6-1 nº8 (min.36) /Descans/ 7-1 Oriol (min.38), 8-1 Oriol (min.39), 9-1 Joel (min.42).

Primer partit de Lliga davant un rival que ha plantat cara (sobretot al primer quart) i ha demostrat tenir més qualitat del que el resultat final pot indicar (tenen dos-tres jugadors de força qualitat). Els escalencs sempre han dominat i portat el pes del partit amb el seu joc habitual de toc i combinació però no ha estat fins el segon període que han plasmat la seva superioritat en el marcador. Els de la Vila del Cava per la seva banda han intentat plantar cara al rival sense abaixar mai els braços ni quan el marcador era clarament favorable als escalencs, fet que te molt mèrit i que els ha de servir per anar evolucionant en el seu joc.

Avui hem començat jugant amb: Biel; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol. Començament de partit dominat pels escalencs en que han gaudit de tres-quatre aproximacions a la porteria contrària això si, no massa clares. Els visitants només han inquietat la porteria defensada per en Biel en dos xuts llunyans. Els últims minuts de quart els costaners han incrementat el domini i la pressió sobre els rivals i ha tingut dues ocasions de gol molt clares per inaugurar el marcador però no les ha sabut aprofitar.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Joel, Jordi; Biel, Marcos, Iker; Didac. Sortida en "tromba" dels locals que han passat literalment per sobre el rival, al minut tres ja havien marcat tres gols que pràcticament deixava sentenciat el partit. Només fer la sacada inicial la pressió escalenca ha propiciat la recuperació de l'esfèrica que ha finalitzat amb un magnífic xut d'en Didac inaugurant així el marcador, al cap d'un minut magnífica jugada de l'equip escalenc que ha acabat amb un espectacular xut d'en Biel fent pujar el 2 a o al simultani. El tercer ha vingut després d'un llançament de corner, molt ben rematat per en Marcos. A part dels gols els escalencs han gaudit de tres oportunitats més per ampliar el marcador. El CF Perelada no ha inquietat la porteria defensada per en Joan. A l'últim minut en Marcos ha fet el 4 a 0 després d'un altra llançament de corner.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Biel; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Parcial pràcticament calcat al tercer, domini escalenc i els peraladencs poca cosa han pogut fer, han marcat l'únic gol en una bona jugada col.lectiva. Pel que fa als gols del FC L'Escala, el cinquè l'ha marcat en Narcís després de robar la pilota arran de l'area visitant i definir molt bé davant la desesperada sortida del porter visitant. I el sisé l'ha marcat l'Oriol després d'una excel.lent combinació amb en Marcos.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Didac, Jordi; Narcís, Joel, Biel; Oriol. Només començar el parcial xut al travesser dels visitants després d'un llançament de banda, això ha esperonat als escalencs que havien sortit una mica relaxats al terreny de joc, han passat a dominar el matx i en només quatre minuts han marcat tres gols més, el setè l'ha marcat l'Oriol driblant al porter peraladenc després d'una jugada que des de la sacada de porteria només s'han fet tres "tocs" (ha estat un gol molt maco); el vuitè ha vingut seguidament després que el CF Peralada fes la sacada de centre, la pressió escalenca ha propiciat que en Narcis robés la pilota per acabar xutant a porteria, el rebuig del porter l'ha aprofitat molt bé l'Oriol per marcar (ha estat molt atent) i per últim el nové gol l'ha marcat en Joel després d'una magnífica jugada individual. D'aquí al final del partit els escalencs han tingut un parell o tres d'ocasions més de gol i els visitants n'han tingut una de molt clara després d'un gran contraatac però l'excel.lent intervenció d'en Joan ha impedit que els pereladencs tornessin a marcar. Al minut sis han entrat en Jordi per l'Oriol i l'Iker per en Narcís.

En definitva, molt bon partit dels escalencs, en que s'ha de destacar que tot i arribar al final del primer quart amb l'injust 0 a 0 inicial, l'equip no ho ha acusat, no ha estat nerviós i ha sabut aguantar la pressió molt bé, per acabar derrotant clarament un bon rival com ha estat el CF Perelada.