2ªJornada (Dissabte, 15-10-2011)

CE FORTIÀ 2 - FC L'ESCALA 7

Alineació: Biel; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Didac; Oriol / Joan, Iván, Marcos.

Gols: 0-1 Joel (min.1), 0-2 Joel (min.2), 0-3 Narcís (min.5), 0-4 Joel (min.8), 0-5 Oriol (min.11) /Descans/ 1-5 nº11 (min. 21) /Descans/ 2-5 nº11 (min.30), 2-6 Jordi (min.33), 2-7 Marcos (min.40).

Partit de tràmit pels escalencs ja que per l'UE Fortià aquesta és la primera Temporada que competeix i tot just era el seu quart partit. Tal com havien quedat els dos entrenadors, els escalencs no començaven a pressionar el rival fins a mig camp d'aquesta manera els fortianencs podien agafar rodatge alhora de combinar en equip, agafaven autoestima, no s'enfonsaven anímicament i disfrutaven més del joc.

Avui hem començat jugant amb: Biel; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Didac; Oriol. .

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Biel; Didac.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Iván; Didac, Joel, Jordi; Oriol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Biel; Jordi, Iván; Narcís, Marcos, Joan; Oriol.

En definitva, partit sense història pel FC L'Escala que ha servit per fer diferentes proves (fent jugar a posicions no habituals als jugadors), per donar minuts a jugadors que últimament no havien jugat tant (degut a malaltia, lesions, absències...). L'UE Fortia per la seva banda ha causat una bona impressió per ser tot just el seu quart partit i ha mostrat molt marge de millora, tenen dos bons jugadors de camp i sobretot un molt bon porter.