3ªJornada (Diumenge, 23-10-2011)

FC L'ESCALA 8 - CE JUNCARIA 0

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Didac, Marcos, Biel; Oriol / Iván, Narcís, Iker.

Gols: 1-0 Didac (min.8), 2-0 Oriol (min.10), 3-0 Didac (min.11) /Descans/ 4-0 Marcos (min.15), 5-0 Narcís (min.19), 6-0 Iker (min.21), 7-0 Oriol (min.23) /Descans/ 8-0 Iker (min.33) /Descans/ 8-0.

Partit molt còmode pels escalencs que mai han patit pel resultat. Domini de principi a final, els costaners sempre han portat el pes del partit, malgrat la clara superioritat local mai s'ha abusat del joc inidvidual tot al contrari s'ha practicat un molt bon joc col.lectiu. A part dels gols s'ha gaudit de moltes ocasions de gol per ampliar el marcador. Per la seva banda el CE Juncaria poca cosa ha pogut fer davant de l'allau de joc local, en tot el partit s'ha acostat a la porteria contrària en tres ocasions, el partit d'avui no era un partit de la "seva lliga".

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Didac, Marcos, Biel; Oriol.

Al segon període hem sortit amb: Biel; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Oriol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Biel; Aleix, Jordi; Joan, Marcos, Iker; Didac.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Oriol, Biel; Didac. Al minut sis ha entrat l'Iker per en Didac i Jordi per en Biel.

En definitva, partit molt còmode i manifesta superioritat dels anxovers, malgrat això no s'ha abusat de conduccions ni del joc individual, també cal destacar el magnífic joc col.lectiu de toc i combinació.