2n Amistós (Diumenge, 25-9-2011)

CE SANTA PAU 3 - FC L'ESCALA 2

Alineació: Joan; Aleix, Marcos, Jordi; Joel; Narcís, Biel / Iván, Oriol, Didac, Iker.

Gols: 0-1 Joel (min.11) /Descans/ 1-1 nº20 (min. 17), 2-1 Ferran (min.20), 3-1 Ferran (min.23) /Descans/ 3-1 /Descans/ 3-2 Joel (min.46).

En una magnífica i assoleiada matinal de tardor i en un terreny de joc amb força aigua i pesat degut a la pluja que havia caigut el Dissabte a la tarda, excel.lent partit de futbol el que han disputat tots dos equips ja que cap dels dos ha renunciat mai a atacar. El resultat més just hagués estat l'empat ja que tots dos equips han fet mèrits suficients per guanyar i han ofert un bon espectacle futbolístic. Primer i tercer parcials igualats, en canvi el segon període ha estat dominat pels garrotxins i l'últim quart han estat els escalencs que han dominat i han portat el pes del partit, s'ha de tenir en compte que els últims cinc minuts els locals han estat embotellats al seu propi camp i els costaners han gaudit de vàries ocasions de gol per com a mínim aconseguir l'empat.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Marcos, Jordi; Joel; Narcís, Biel. Període de domini altern en que cada equip ha gaudit de tres-quatre ocasions per perforar la porteria contrària però l'unic que ho ha aconseguit ha estat el FC L'Escala després d'una gran jugada de tot l'equip (incloent dues parets) ha aconseguit avançar-se en el marcador a les acaballes del parcial mitjançant en Joel.

Al segon període hem sortit amb: Joel; Joan, Marcos, Iván; Oriol; Didac, Iker. Després dels dos primers minuts que han estat igualats en que tots dos s'han acostat a la porteria contrària en dues ocasions (els visitants han gaudit de la primera oacasió de gol que no ha estat gol per poc i hagués significat el 0 a 2), els locals han passat a dominar totalment el partit i han aconseguit capgirar el marcador per situar-lo en un preocupant 3 a 1 al final d'aquest parcial. S'ha d'indicar que en els darrers instants de quart i quan els escalencs s'han tret una miqueta el domini del rival de sobre han pogut reduir diferències en el marcador però no s'ha aprofitat l'ocasió creada.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Biel; Joan, Joel, Jordi; Oriol; Didac, Iker. Quart igualat amb domini altern i molt migcampisme, jugat amb molta intensitat i pundonor com tot el partit. Tots dos equips solament han tingut una ocasió de gol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Marcos, Iván; Joel; Narcís, Biel. Parcial per enmarcar dels escalencs que han passat per sobre el rival, dominant-lo totalment en quan a joc i intensitat. Els garrotxins només s'han pogut acostar a la porteria escalenca en dos contraatacs en que no ha arribat a xutar a porteria. Per la seva els costaners han gaudit a part del gol de tres-quatre oacasions clares per marcar gol, en els últims cinc minuts encara s'ha incrementat la pressió però no ha estat possible empatar el partit, ja que unes vegades en Lluc (el porter local) i altres la marca d'encert dels escalencs ho han impedit. S'ha de remarcar el gran últim període que ha jugat en Narcís en el que ha fet molt perill en les diverses internades per la banda dreta, de fet gràcie a una excel.lent jugada seva s'ha aconseguit l'esperançador 3 a 2 que encara donava opcions a la remuntada al FC L'Escala.

En definitva, molt bon partit el jugat pels escalencs que vist els mèrits de tots dos equips el resultat més just hagués estat un empat. S'ha de remarcar que el CE Santa Pau la Temporada passada va ser Campió de la Garrotxa sense perdre cap partit i la setmana passada havia guanyat el Torneig de Santa Pau guanyant a la Final 6 a 2 contra l'EF Ripollès.