1er Amistós (Dissabte, 17-9-2011)

FC L'ESCALA 0 - FC BARCELONA (2003) 5

Alineació: Joan; Aleix, Marcos, Iván; Joel; Didac, Iker / Biel, Jordi, Narcís, Oriol.

Gols: 0-1 nº9 (min.11), 0-2 nº4 (min.16) /Descans/ 0-3 nº7 (min.25), 0-4 nº7 (min.29), 0-5 nº7 (min.37).

El partit ha tingut una durada de 40 minuts dividit en dues parts de vint minuts.

En una magnífica i assoleiada tarda d'estiu, molt bona imatge la que ha donat el FC L'Escala, ja que tothom s'esperava una derrota més àmplia davant un rival que s'ha mostrat superior en tot moment al conjunt escalenc. Els locals han jugat un partit amb molta intensitat, lluita i entrega i gens d'agresivitat, mai han abaixat el ritme i s'ha fet un meritori i gran paper, davant un rival que als primers instants s'ha mostrat sorprés per al final imposar-se clarament. El partit dels escalencs ha deixat molt bon sabor de boca a l'afició costanera.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Marcos, Iván; Joel; Didac, Iker. Primers 10-15 minuts espectaculars dels escalencs pel que fa a la intensitat i entrega. El FC Barcelona ha realitzat el primer xut a porteria al minut quatre, ha estat un-contra-un en que en Joan ha realitzat un magnífica intervenció. Al minut 5 ha vingut la jugada més injusta del partit ja que els escalencs han vist com el col.legiat anul.lava un gol mitjançant una falta directa magistralemnt llançada per l'Aleix. En el moment de xutar el jugador escalenc l'arbitre no havia xiulat però podia haver donat perfectament el gol perquè tothom estava correctament col.locat (no hi havia cap jugador barceloní que estigués badant). No creiem que el fet d'anul.lar el gol hagi influït en el marcador perquè el FC Barcelona s'ha mostrat superior als locals. D'aquí al final de la part els visitants han gaudit de tres oportunitats més de gol per dues aproximacions sense massa perill dels escalencs.

A la segona part hem sortit amb: Biel; Joan, Marcos, Jordi; Joel; Narcís, Oriol. Al començament de la segona part els de Barcelona han gaduit de dues aproximacions a la porteria local mitjançant dues contres magistralment executades. El FC L'Escala en tot moment ha donat la cara, posant molta intensitat i entrega i no donant cap pilota per perduda. A part dels tres gols d'quest període els culers han gaudit de tres ocasions més per incrementar l'avantatge però unes vegades la falta de punteria i d'altres l'encert del porter escalenc ho han impedit. Per la seva banda els escalencs han donat molt bona imatge, mostrant-se com equip molt compacte i difícil de derrotar i en aquest parcial ha gaudit de dos ocasions de gol força clares per poder fer el gol de l'honor d'altra banda totalment merescut. La més clara ha estat després d'una gran jugada d'en Joel que el propi Joel, una vegada davant el porter ha realitzat un gran xut i quan tothom ja cantava el gol, l'excel.lent porter barceloní ha tret un peu miraculós.

En definitva, partit extraordinari el realitzat pel FC L'Escala davant un rival que s'ha mostrat superior però que ha hagut de treballar molt per aconseguir una victòria àmplia.

Si seguim amb aquesta intensitat i ganes, progressarem molt... I els rivals patiran molt per poder guanyar-nos. FELICITATS NENS !!! VISCA L'ESCALA !!!