UE Camprodon 3 - FE Figueres 2
5º-6ºLloc:
CD Banyoles "B" 0 - FC L'Escala 10

1/4 Final: CD BANYOLES "A" 5 - FC L'ESCALA 4

Gols: 1-0 (min.1), 1-1 Joel (min.4), 1-2 Oriol (min.6), 1-3 Narcís (min.9). 2-3 (min.12)/Descans/ 3-3 (min.19), 3-4 Biel (min. 21), 4-4 (min.23), 5-4 (min.24).

Molt bon partit de futbol per part dels dos equips amb un final molt cruel pels costaners ja que quan tenien el partit pràcticament guanyat i desaprofitant una clara ocasió de gol per situar el 5 a 3 al marcador, els locals han marcat dos gols en el darrer minut.

El partit ha començat malament pels anxovers que han sortit força nerviosos al terreny de joc, això ha fet que al primer minut els banyolins ja s'han avançat amb un gol en més que probable fora de joc. Els escalencs lluny d'enfonsar-se han passat a dominar el partit i han desplegat el seu habitual joc de toc i combinació espectacular i en un tres i no res han situat en el marcador un esperançador 1 a 3, en tres gols que han vingut ha través de grans jugades col.lectives. Els locals estaven totalment desbordats i no s'acostaven a la porteria escalenca però al darrer minut de la primera part els del Plà de l'Estany han marcat el 2 a 3 en una badada defensiva.

La segona part ha començat amb domini altern i sense que cap dels dos equips creessin perill, però en una gran jugada col.lectiva el CD Banyoles ha empatat el partit davant la desesperació de la parròquia escalenca. A partir d'aquest moment els escalencs han tornat a dominar el partit fins que en Biel ha marcat a la sortida d'un corner el 4 a 3. El FC L'Escala han seguit pressionant per ampliant l'avantatge però no ha pogut fer, tot al contrari després que els visitants desaprofitessin una clara ocasió per marcar han estat els  locals que han aconseguit l'empat aprofitant un refús defensiu que ha agafat avançada a la defensa anxovera. D'aquí fins al final del partit els nois de Pitu Batlle han dominat i han tingut un parell d'ocasions per guanyar el partit (una d'elles una rematada de cap al pal) però han estat els banyolins que han marcat el gol de la victòria a la darrera jugada del partit aprofitant un rapidíssim  contracop.

Semifinal Consolació: FC L'ESCALA 7 - FE FIGUERES 1

Gols: Joel (2), Marcos (2), Aleix (1), Jordi (1), Didac (1).
Partit sense història que han dominat clarament els escalencs.

5º-6º Lloc: CD BANYOLES "B" 0 - FC L'ESCALA 10
Gols: Biel (3), Marcos (3), Joel (2), Didac (1), Iker (1).