CAMPIONS !!! CAMPIONS !!!
FELICITATS PEL GRAN CAMPIONAT QUE HEU JUGAT !!!

EF TRAMUNTANA 3 - FC L'ESCALA 4

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Didac / Iván, Narcís, Oriol.

Gols: 0-1 Joel (min. 5), 0-2 Biel (min.8)  /Descans/ 0-2 /Descans/ 0-3 Didac (min.30), 1-3 Armando (min.32) /Descans/ 2-3 Armando (min.37), 2-4 Oriol (min. 38), 3-4 Armando (min.42).

Amb la victòria d'avui a Sant Miquel, el FC L'Escala s'ha proclamat Campió de Lliga ja que només ha perdut punts en un partit en tota la Competició concretament contr el CF Esplais a Castelló. Victòria justa i força còmode encara que el marcador final pugui indicar tot el contrari, els escalencs han anat de més a menys, han començat molt bé ja que en els dos primers quarts ha elaborat un gran joc combinatiu en que només ha faltat la manca d'encert de cara a porteria, el tercer i quart període l'equip en canvi s'ha col.lapsat i tot i ser superior al rival el joc no ha estat gens fluïd. L'EF Tramuntana tot i ser el primer any que competien ha demostrat tenir un bon equip encara que mai hagi tingut opcions reals de puntuar, ha demostrat tenir molt bones individualitats, potser en la seva contra s'ha de dir que ha abusat del jo directe usant en excés el "pilotasso" a seguir.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Didac. Inici de partit totalment dominat pels anxovers davant un rival que no podia fer res per treure's de sobre el domini visitant. Abans d'inaugurar el marcador els escalencs han tingut diverses oportunitats de gol, la primera ocasió de gol del partit l'ha tingut en Didac que ha estat a punt d'aprofitar una pilota morta a l'àrea petita després del llançament d'un còrner però el porter local ha aturat la pilota sobre la mateixa línia de gol, la segona ha estat un gran xut llunyà de l'Aleix que el porter només ha pogut refusar, el refús el va aprofitar en Didac que ha estat a punt d'inaugurar el marcador. La tercera l'ha disposat en Joel en que després de robar la pilota a un defensa ha fet molt bon xut que ha aturat espectacularment el porter. El gol ha arribat finalment després d'una gran jugada inidividual d'en Joel en que després de driblar a quatre defensors ha enviat la pilota al fons de la xarxa davant la sortida del porter. Després del gol els visitants han seguit dominant i pressionant el rival i encara han gaudit d'un parell d'aproximacions amb perill a la porteria local, la primer després d'una excel.lent jugada col.lectiva en Biel ha estat a punt de marcar, a la segona ha arribat el segon gol després d'un xut creuat d'en Joel que el porter ha refusat  com ha pogut, el refús l'ha aprofitat molt atent en Biel per marcar pràcticament a porta buida. Encara abans d'acabar el període en Marcos ha estavellat una pilota al pal en una espectacular rematada de cap a la sortida d'un còrner, el posterior refús l'ha rematat també de cap en Didac enviant-lo lleugerament desviat per sobre el travesser. L'EF Tramuntana per la seva banda no ha inquietat la porteria escalenca.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Jordi; Oriol. Parcial gairabé calcat al primer,  ja que també l'han dominat totalment els escalencs amb la única diferència que no s'han tingut tantes ocasions de gol i no s'ha aconseguit marcar cap gol. La primera ocasió per marcar dels escalencs ha arribat després d'una bona jugada per banda esquerra amb una centrada al segon pal que en Narcís no ha aconseguit rematar per ben poc. L'Oriol ha estat a punt de marcar després d'una excel.lent jugada col.lectiva però el seu xut l'ha tornat a aturar molt bé el porter local que s'estava erigint sense cap mena de dubte en el millor jugador del seu equip.  Pràcticament a la següent jugada en Joel ha estat a apunt d'ampliar l'avantatge pels escalencs al etzibar un potent xut des de forà l'area que ha sortit fora llepant el travesser. La tercera del parcial ha vingut en un llançament de banda que en Joel ha rematat de cap al fons de la xarxa però l'àrbitre havia pitat unes dècimes abans de que rematés al entrar una pilota al terreny de joc. La següent ha vingut en una excel.lent jugada per banda esquerra d'en Jordi que ha acabat amb la centrada de la mort que ha rematat l'Oriol però una altra vegada el porter local l'ha parat miraculosament. I la darrera ha vingut en una gran centrada d'en Jordi que en Narcís al segon pal no hi ha arribat per mil.limetres. Els locals per la seva banda només han inquietat la porteria anxovera en un parell de contracops que ha neutralitzat molt bé en Joan ja que ha estat molt atent i ben col.locat i enun xut llunyà sense gaire perill del millor jugador de camp dels locals, l'Armando.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Joan, Jordi; Didac, Marcos, Biel; Oriol. Els locals han sortit molt endollats al principi d'aquest període i tot i no fer un joc combinatiu si no tot el contrari (joc directe) han pressionat i dominat als escalencs, ja al primer minut han estavellat una falta directa a la creueta i al minut tres un xut del seu millor jugador ha sortit fora per ben poc (arran de pal). El FC L'Escala que als primers minuts ha estat adormit ha passat a dominar el match a partir dels quatre minuts creant vàries oportunitats per incrementar el seu avantatge. La primera oportunitat per marcar l'ha tingut en Didac després d'una gran jugada col.lectiva però el seu bon i potent xut ha anat massa centrat i el porter l'ha pogut aturar, la segona ocasió per marcar l'ha tingut l'Oriol en un còrner però el seu xut ha sortit per damunt del travesser. El tercer gol l'ha marcat en Didac després de robar l'esfèrica a la defensa local, driblar un contrari i etzibar un bon i potent xut per alt. L'EF Tramuntana lluny d'enfonasr-se ha tornat a pressionar de valent als visitants i ha marcat el seu primer després d'una pèrdua escalenca al mig camp que ha finalitzat amb un imparable xut creuat el davanter local. D'aquí al final d'aquest parcial els anxovers s'han acostat a la porteria local amb un xut llunyà d'en Biel i el mateix Biel poc després ha estat a punt de marcar el quart però dun defensor ha tret la pilota sobre la mateixa línia de gol. Els de Sant Miquel per la seva banda n'han tingut una en un llançament de còrner però el porter costaner ha pogut parar l'esfèrica no sense problemes.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Oriol; Joel. Només començar el FC l'Escala ha anat per feina i ha dominat i pressionat de valent al seu rival. Ha tingut la primera ocasió de gol després d'una excel.lent passada a l'espai de l'Oriol que en Joel no ha pogut transformar en gol. Tot seguit els locals han situat un amenaçant 2 a 3 al simultani en una acció de murri d'Armando, sense cap mena de dubte el millor jugador dels locals. Però els escalencs han demostrat el seu caràcter d'equip guayador i només fer la sacada de centre han aconseguit situar el 2 a 4 al marcador mitjançant l'Oriol després d'una molt bona jugada individual en que s'ha desfet del seu marcador i ha engaltat un potent i col.locat xut que ha fet inútil la bona estirada del porter. A partir d'aquest moment el partit ha entrat en una fase de descontrol ja que cap dels dos equips dominava la situació ja que hi havia molt joc directe i poc de combinació i en que els dos conjunts han estavellat una pilota al travesser, pel que fa als visitants ha estat en Marcos que ha estavellat l'esfèrica al travesser. El 3 a 4 l'ha tornat a marcar Armando quan faltaven sis minuts per acabar el partit en una altra acció de murri en que ha aprofitat el refus del porter anxover després del llançament d'una falta directa. A partir de llavors tant l'afició com l'equip escalenc han patit més per la incertesa del marcador i d'una possible acció aíllada que pel perill real que han portat els de Sant Miquel ja que no han tornat a gaudir de cap ocasió de gol. El FC L'Escala ha acabat dominant el partit i no deixant pràcticament passar de mig camp als locals, a part els costaners han gaudit de tres ocasions clares de gol però no han estat afortunats de cara a porteria, la primera ha arribat després d'una molt bona jugada individual d'en Joel per banda esquerra en que s'ha driblat a dos contraris per acabar fent una passada al segon pal que per ben poc no han pogut rematar els davanters i la segona en el llançament d'un còrner en que primer l'Oriol (de cap) i en Narcis (al segon pal) no han pogut rematar per ben poc i la tercera i última l'ha protagonitzat en Marcos en un xut al vèrtex de l'àrea que el porter ha detingut molt bé. Al minut sis ha entrat en Jordi per l'Iván.

En definitva, victòria importantíssima dels escalencs ja que els hi dóna el Títol de Lliga. H estat un partit que el FC l'Escala ha dominat clarament els dos primers parcials i que en el trecer i quart període tot i baixar el ritme mai han vist perillar el partit.