2ª FASE / 7ª Jornada (Dissabte, 12-5-2012)

FC L'ESCALA 8 - PUF 4

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Oriol / Iván, Biel.

Gols: 1-0 Narcís (min. 3), 2-0 Marcos (min. 6), 3-0 Oriol (min. 7), 4-0 Joel (min. 12)  /Descans/ 4-1 Xavi (min. 13), 4-2 Edgar (min.14), 5-2 Oriol (min.18), 6-2 Joel (min.21) /Descans/ 6-3 Yassin (min.29), 7-3 Oriol (min.31) /Descans/ 8-3 Joel (min.41), 8-4 Pol (min.44).

En una matinal primaveral i molt calurosa, victòria justa i clara dels anxovers en un partit de màxima rivalitat que es presentava més difícil del que realment ha estat ja que al minut set ja guanyaven per 3 a 0, tenint en compte que des de Caganius sempre que s'han enfrontat han estat partits molt disputats i igualats. Partit jugat amb molta intensitat i ganes per part dels dos equips, com sempre que s'enfronten ja que són dos equips que de nivell molt similar. Ha estat un match on a part dels gols no hi ha hagut gaires ocasions de gol per part de cap dels dos equips i on ha prevalgut la entrega i intensitat per sobre del joc. Els escalencs han intentat fer el seu habitual joc col.lectiu, de toc i combinació però avui ha estat més difícil que en altres partits degut a la intensitat defensiva unionista, el que si ha tingut avui el conjunt escalenc ha estat una enorme efectivitat de cara a porteria. Per la seva el PUF ha intentat un joc més directe i intentant aprofitar més les individualitats que el joc col.lectiu.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Oriol.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Biel, Marcos, Joel; Oriol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Biel; Oriol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Jordi; Joel. Al minut sis ha entrat en Biel per en Narcís i l'Oriol per en Jordi.

En definitva, victòria merescuda i clara dels anxovers en un partit de màxima rivalitat davant un rival que sempre dóna molta guerra als costaners ja que es coneixen des de fa molts anys.