2ª FASE / 6ª Jornada (Dissabte, 19-5-2012)

El partit que s'ha jugat avui, correspon a la 6ª Jornada que s'havia d'haver disputat el passat Diumenge, 6 de Maig però es va haver de suspendre perquè el CE Llançà tenia moltes baixes i no feia equip.

FC L'ESCALA 2 - CE LLANÇÀ 1

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol / Jordi, Narcís, Biel, Didac.

Gols: 1-0 Joel (min. 7)  /Descans/ 1-0 /Descans/ 2-0 Oriol (min.34) /Descans/ 2-1 Nil (min.43).

Victòria molt treballada i important dels escalencs ja que s'enfrontaven al seu gran rival en les darreres Temporades, en un partit dels que fan afició, jugat amb molta entrega i intensitat per part dels dos conjunts. Tots dos equips han intentat desplegar els seu habitual joc combinatiu com normalment sempre fan però  més precaucions defensives i  molt ben posicionats damunt el terreny de joc

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol. Inici de partit amb molt de respecte per part dels dos equips, domini altern i sense grans ocasions de gol per cap dels dos conjunts. Han estat els anxovers els primer que han gaudit d'una bona ocasió de gol, després d'una bona jugada col.lectiva en Marcos ha engaltat un bon xut creuat que ha sortit fora per molt poc. La segona per  els locals l'ha tingut en Joel, després de desfer-se d'un defensor ha etzibat un gran xut a mitja alçada que el porter ha rebutjat amb molts problemes el posterior refús l'ha aprofitat l'Iker per xutar a porteria però ha sortit desviat per sobre el travesser.  el 1 a 0 l'ha fet en Joel després de creuar la pilota davant dos defensors i la sortida desesperada del porter llançanenc després d'una molt bona pressió a la sortida de pilota dels de Llançà feta entre l'Oriol i l'Iker amb la posterior bona passada de l'Iker cap en Joel. Els visitants per la seva banda intentaven aproximar-se a la porteria escalenca però ho ha fet sense perill ja que només ho han intentat mitjançant dos xuts de llarga distància que no han causat problemes a en Joan.

Al segon període hem sortit amb: Iker; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Biel; Didac. Parcial encara amb més respecte i control de joc per part dels dos conjunts en que amb prou feines s'han acostat al porteria rival. La primera ocasió d'aquest període l'ha tornat a tenir el FC L'Escala, ha arribat després d'una gran sortida de pilota des del darrera en que en Didac s'ha quedat pràcticament sol davant el porter rival però a l'hora de xutar a dubtat una miqueta i la defensa llançanenca ha neutralitzat l'atac el refús l'ha aprofitat en Joel per xutar a porteria però la defensa visitant molt atenta ha rebutjat el xut. La següent escalenca l'ha tingut en Biel després d'una gran passada d'en Didac però en l´últim moment quan anava a engaltar el xut tot sol davant el porter un defensor s'ha anticipat i ha enviat la pilota a còrner. El CE Llançà pèr la seva banda n'ha tingut mitja ja que quan un dvanter visitant anava a xutar a porteria sol davant el porter no ha arribat a fer per l'anticipació d'un defensor escalenc.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Iker; Joan, Jordi; Biel, Marcos, Joel; Oriol. Els locals han sortit pressionant de valent als llançanencs i dominant el partit amb el seu joc habitual de combinació. Només començar un xut xut d'en Marcos l'ha refusat com ha pogut el porter amb els peus. Seguidament en un llançament de còrner des de la banda dreta en Marcos ha etzibat un espectacular xut que quan tothom cantava gol s'ha estavellat a la creueta el refús l'ha aprofitat l'Oriol per xutar a porteria però ha sortit lleugerament desviat. Després d'aquests primers tres-quatre minuts de pressió escalenca el partit ha tornat a estar equilibrat amb domini altern i sense ocasions de gol per cap dels dos equips. Cap a les acaballes d'aquest quart, encara abans del segon escalenc en Biel ha gaudit d'una molt bona ocasió de gol després d'una jugada molt enbarullada i amb molts rebots ha aconseguit xutar però un defensa ha posta el peu per enviar la pilota a còrner. En el còrner ha arribat el 2 a 0 pels locals, l'ha llançat en Joel i l'Oriol ha rematat amb una excel.lent rematada de cap la pilota al fons de la xarxa.  Els CE Llança no ha inquieta la porteria anxovera.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Didac. Igual que al tercer període els escalencs ha tingut els tres primers minuts de pressió i domini del joc. En Didac ha estat a punt d'ampliar l'avantatge en el marcador però el seu xut ha sortit desviat a fora per poc després després d'una grandíssima passada d'en Marcos. Al cap d'un minut ha estat el mateix Didac que després d'un contracop s'ha trobat sol davant el porter engaltant un bon xut al qual ha respost el porter amb una gran parada. Tot seguit ha arribat una fase de joca mb domini altern, però faltant cinc minuts per acabar el partit els visitants han apretat de valent i ja abans de marcar el seu gol han gaudit d'una molt bona ocasió amb un gran xut llunyà que en Joan ha aturat amb una gran intervenció. El gol ha arribat quan mancaven cinc minuts per a la conclusió del partit, després d'una pèrdua a migcamp dels escalencs, ha arribat una passada a l'espai a la qual els defensors no han estat gaire atents, l'Adrià ha aprofitat la indecisió per plantar-se sol davant el porter local i definint molt bé ha marcat davant la sortida del porter anxover. A partir d'aquest moment han arribat els nervis dels locals, això ho aprofitat el CE Llança per portar lleugerament el domini del joc fins al final del partit això si sense crear ocasions clares de gol ja que només han tingut un llançament de falta llunyana que ha anat molt centrada i ha neutralitzat molt bé en Joan. Encara els escalencs han tingut la darrera ocasió de gol en un còrner que en Joel ha servit en curt i l'Aleix ha xutat molt bé des de fora l'àrea però el porter local l'ha aconseguit aturar amb una mica de dificultat.Al minut sis ha entrat en Jordi per l'Iván.

En definitva, victòria importantíssima dels anxovers en un partit que es pot dir que decideix el Títol de Lliga ja que si els escalencs guanyen el Dissabte que ve a Sant Miquel de Fluvià contra el EF Tramuntana aconseguiran el Campionat ja que en tota la Competició només haurà empatat un partit i no n'haurà perdut cap.